Съставите на отборите за Мача за Суперкупата

818

Както обявихме ТУК, на 15 Септември 2019 година от НАЛБ ще организираме традиционната Среща за Суперкупата на НАЛБ, противопоставяща шампиона в първа дивизия от първенството на НАЛБ и носителя на купата на НАЛБ.

Мачът за Суперкупата тази година ще противопостави отборите на Олд Таймърс (шампион в първа дивизия от първенството на НАЛБ за сезон 2018/2019) и ФитСпо Баскет (носител на купата на НАЛБ за сезон 2018/2019).

Те ще се борят за отличието със съставите си за сезон 2019/2020.

Пълна информация за предстоящия Мач за Суперкупата на НАЛБ ще откриете ТУК.

ТУК може да откриете и пълната програма за предстоящия уикенд, с който ще открием сезон 2019/2020 в НАЛБ.

ТУК пък ще откривате всички резултати от сезон 2019/2020, в това число и от Мача за Суперкупата на НАЛБ – заедно с подробна информация за всяка среща.

Сега на вашето внимание представяме и съставите на отборите, които ще се изправят един срещу друг в Мача за Суперкупата на НАЛБ (това са съставите на двата тима и за стартиращото съвсем скоро първенство в първа дивизия – те имат право единствено да допълнят съставите си за предстоящото първенство до 15.09.2019 година; за Мача за Суперкупата обаче никой от тимовете няма право на нови попълнения вече):

Олд Таймърс

ФитСпо Баскет

Това е петото издание на срещата за Суперкупата, като именно НАЛБ е първата организация в България с подобен двубой.

ТУК може да откриете повече информация относно възпоменателния турнир „Веселин Господинов“, който от НАЛБ организираме за трета поредна година.

ТУК пък ще откриете подробна информация относно благотворителната кампания, с която от НАЛБ ще открием сезон 2019/2020.

ТУК ще откриете пълна информация за отборите, които ще участват в първенството на НАЛБ за сезон 2019/2020, както и разделението по дивизии.

Защото обичаме това, което правим!

От любов към играта!

НАЛБ