Търсиш си отбор/състезател в НАЛБ?

633

ДрафтМного състезатели са си намерили отбори в НАЛБ, в които не познават абсолютно никого. Много отбори пък са се подсилили с играчи, за чието съществуване дори не са подозирали.

До момента от Националната аматьорска лига по баскетбол използвахме страницата на НАЛБ във Фейсбук и по този начин освен, че намерихме „домове“ на много хора, успяхме да създадем и по няколко чисто нови отбора преди началото на всеки сезон. Отбори, съставени от напълно непознати хора. При насочването на състезатели към отбори пък следвахме важни принципи – пращаме състезателите в отбори, търсещи си играчи, но започвайки отдолу нагоре в таблицата с класиране.

Всичко това остава актуално, но е време да вдигнем нивото. Затова вече в горното меню в сайта на НАЛБ ще можете да откривате секцията Драфт. Там ще бъдат добавяни всички състезатели, които си търсят отбори, както и всички отбори, които имат нужда от нови попълнения на дадена позиция.

С други думи, практикуването на любимата игра, тренировките с отбор от НАЛБ и участието на всеки в НАЛБ ще стане още по-лесно, а комплектоването на отбор – още по-интересно.

За повече информация следете и Фейсбук страницата на НАЛБhttps://www.facebook.com/NALB.BG