Финали в турнира за купата на НАЛБ – гледайте и следете на живо срещите

427

На живо - НАЛБДнес, Събота, 30.07.2016 година, ще се изиграят финалните срещи в турнира за купата на Националната аматьорска лига по баскетбол.

И двете предстоящи срещи в Събота отново ще се проведат в зала Овергаз Арена. Разбира се, за тези, които няма да имат възможност да присъстват на живо, възприетите вече от НАЛБ начини за проследяване на абсолютно всеки един мач, отново са валидни.

Всички срещи ще бъдат излъчени на живо в канала на НАЛБ в YouTube. Линкът за „Live Stream“-а на НАЛБ е един и същи: https://www.youtube.com/v/NBOAZB0fDVY?vq=hd1080&hd=1и https://www.youtube.com/user/nalbbg/live. Малко след всяка среща записът от нея може да бъде намиран в канала на НАЛБ в YouTube – https://www.youtube.com/user/nalbbg/videos. ТУК може да бъде намерена подробна информация относно живото излъчване.

Разбира се, продължаваме и с излъчването на статистики на живо. Статистиката от всеки мач може да бъде намерена на уникален линк, което спомага освен да се следи на живо, да може да бъде правена справка и веднага след като дадената среща е приключила.

Интересен факт е, че 3 от отборите в топ 4 са същите спрямо предходния сезон. Тогава купата беше спечелена от Норт Уест, на второ място завърши Брикс, на трето – Политехника, а на четвърто – Кучетата от Младост.

Сега Спортни Настилки-Зуум Дизайн или Брикс ще спечели купата на НАЛБ за първи път в историята си, като ТУК можете да откриете подробна информация относно предстоящия сблъсък.

Между мача за трето място и финалния двубой ще се проведат и традиционните конкурси – за стрелба от линията за наказателни удари, за стрелба от зоната за три точки и по забивки. Конкурсите също ще бъдат излъчени на живо.

Ето ги и линковете за статистиките от финалните срещи в турнира за купата на Националната аматьорска лига по баскетбол:

30.07.2016 година, Събота – Овергаз Арена
14:45 Норт Уест – Кучетата от Младост
16:30 Спортни Настилки-Зуум Дизайн – Брикс

Не пропускайте да ни следите и във Фейсбук, където публикуваме актуална информация след всяка среща: https://www.facebook.com/NALB.BG

Тъй като това е последната подобна статия за сезона, благодарим за огромния интерес към живите излъчвания на двубоите – както към прякото предаване с картина в YouTube, така и към статистиките на живо! За следващия сезон ще направим всичко възможно качеството на видеозаписите да бъде подобрено. Радваме се, че със собствени сили успяхме да излъчим всеки един двубой и направихме много хора съпричастни с ежеседмичните събития, които организираме. Благодарим за интереса, надяваме се, че не сме ви разочаровали!