Цветан Илиев: Ще е допълнителен бонус, ако се класираме за плейофите

439

Ръководителят на Бер-Хелла Цветан Илиев даде интервю за официалния сайт на НАЛБ след края на първия полусезон в първенството. Бер-Хелла завърши първия полусезон на 11-ото място в класирането на Четвърта дивизия с баланс от 4 победи и 9 загуби. Ето какво каза Илиев относно представянето на тима си, бъдещите цели и организацията на мероприятията в НАЛБ:

– В разгара на сезона сме. Доволен ли си от представянето на отбора си до момента в кампанията?

– Доволен съм много. Нов и млад отбор сме, допреди няколко месеца не бяхме тренирали изобщо. Много от момчетата са ни тренирали само в училище и да видя такова израстване е нещо наистина специално. Това се дължи на тяхното желание, но и в най-голяма степен на нашия треньор – Любомир Кочев, който буквално ни показва неща от училище. Невероятен ментор и човек. Без него щяхме да сме последни.

– Какви са целите пред тима ви до края на сезона?

– Да се забавляваме, да слушаме треньора си и ако успеем да се класираме за плейофите, ще е допълнителен бонус.

– Доволни ли сте от организацията в НАЛБ – както от непосредствената организация на мероприятията, така и от всички детайли, които вече са се превърнали в неизменна част от НАЛБ? Има ли елемент, който би искал да отбележиш специално?

– Изключително съм доволен от организацията, организаторите се стараят мачовете да бъдат като професионални. Тук е моментът да благодаря и на съдиите, които имат много трудна задача, тъй като в аматьорската лига понякога играта е една идея по-свободна. Нещо, което прави страхотно впечатление, е статистиката и изключително прецизното ѝ водене.

– Какво си пожелавате за новата година?

– Здраве на отбора и организаторите. Повече усмивки на терена.

– Какви са плановете за развитие на отбора? Макар и все още да е далече, какво да очакваме от тима ви през сезон 2023/2024?

– Очаквам да надградим и да продължим да тренираме. Искам да кажа и едно огромно благодаря на нашия спонсор – Бер-Хелла Термоконтрол, който се надявам да вярва в нас и да продължи да ни подкрепя.