Ясна е датата на техническата конференция

570

НАЛБ - ЕмблемаПродължава записването на отбори!

Техническата конференция на Националната аматьорска лига по баскетбол за началото на сезона ще се състои на 06.10.2011 година от 19:00 часа в залата на стадион „Локомотив“.

Записването на отборите продължава до техническата конференция, на която ще стане ясен и точният брой на участниците, както и ще бъде уточнен форматът на първенствата при мъже и жени, както при аматьори, така и при ветерани.

Всички подробности около НАЛБ, включително финансовите параметри и техните предназначения, можете да намерите в Наредбата на лигата – ТУК.

Подаването на заявка за участие в НАЛБ за сезон 2011/2012 се осъществява чрез попълване и изпращане на заявка, която можете да намерите при останалите документи в статията ТУК. Заявката за участие трябва да бъде попълнена и изпратена от представител на отбора на имейла на лигата: us_nalb@abv.bg. Списъкът със състезателите в отбора трябва да бъде предаден на организаторите на техническата конференция.

Отбори от цялата страна могат да се включат в надпреварата, като на отборите, които не са от София, ще им бъдат предложени хотели на преференциални цени. Напомняме, че можем да съдействаме за изготвянето на екипи на отборите, както и че ще има отстъпка за всеки участник в лигата при ползване на залата на стадион „Локомотив“. Освен отборните и индивидуалните награди, отборите-победители във всеки от четирите шампионата (мъже – аматьори и ветерани, жени – аматьори и ветерани) ще получат възможност да се състезават на аматьорски турнир в Европа, като пътните разноски ще бъдат за сметка на НАЛБ.

За повече информация:

страницата във Фейсбук на НАЛБhttp://www.facebook.com/NALB.BG
имейл: us_nalb@abv.bg
телефони: 0889 862 033 / 0894 262 838 – Мартин Механджиев