Алфа — Бавни и Яростни

329
46 - 100

Резултат

Отбор1234T
Алфа138111446
Бавни и Яростни27282124100

Статистика, видео и снимки

Статистика на живо

Статистика

Зала

Овергаз Арена
Генерал-майор Васил Делов, ж.к. Младост 2, Mladost, Sofia City, Sofia-City, 1799, Bulgaria