Бавни и Яростни — Ероус

299
93 - 69

Резултат

Отбор1234T
Бавни и Яростни2426232093
Ероус1514112969

Статистика, видео и снимки

Статистика на живо

Статистика

Зала

Овергаз Арена
Генерал-майор Васил Делов, ж.к. Младост 2, Mladost, Sofia City, Sofia-City, 1799, Bulgaria