Ботев 2012 Б — Кралете

289
74 - 62

Видео

Резултат

Отбор1234T
Ботев 2012 Б1823161774
Кралете212221762

Статистика, видео и снимки

Статистика на живо

Статистика

Снимки

Зала

Овергаз Арена
Генерал-майор Васил Делов, ж.к. Младост 2, Mladost, Sofia City, Sofia-City, 1799, Bulgaria