Ботев 2012 В — Пистолет

94
53 - 50

Видео

Резултат

Отбор1234T
Ботев 2012 В1912111153
Пистолет1411131250

Статистика, видео и снимки

Статистика на живо

Статистика

Снимки

Зала

Овергаз Арена
Генерал-майор Васил Делов, ж.к. Младост 2, Mladost, Sofia City, Sofia-City, 1799, Bulgaria