Булатса — Мечките 2019

211
52 - 40

Видео

Резултат

Отбор1234T
Булатса910141952
Мечките 201914711840

Статистика, видео и снимки

Статистика на живо

Статистика

Снимки

Зала

Овергаз Арена
Генерал-майор Васил Делов, ж.к. Младост 2, Mladost, Sofia City, Sofia-City, 1799, Bulgaria