Ероус — Алфа

213
92 - 46

Резултат

Отбор1234T
Ероус1425242992
Алфа144131546

Статистика, видео и снимки

Статистика на живо

Статистика

Зала

Овергаз Арена
Генерал-майор Васил Делов, ж.к. Младост 2, Mladost, Sofia City, Sofia-City, 1799, Bulgaria