Ероус — ФитСпо Баскет

298
96 - 88

Резултат

Отбор1234T
Ероус2319262896
ФитСпо Баскет2130191888

Статистика, видео и снимки

Статистика на живо

Статистика

Зала

Овергаз Арена
Генерал-майор Васил Делов, ж.к. Младост 2, Mladost, Sofia City, Sofia-City, 1799, Bulgaria