Кабайерос — Ботев 2012 Б

455
20 - 0

Видео

Резултат

Отбор1234T
Кабайерос3320244420
Ботев 2012 Б151213290

Статистика, видео и снимки

Статистика на живо

Статистика

Снимки

Присъдена е служебна победа за отбора на Кабайерос (20:0) след като вече срещата е била проведена.

Зала

Овергаз Арена
Генерал-майор Васил Делов, ж.к. Младост 2, Mladost, Sofia City, Sofia-City, 1799, Bulgaria