Кралете — Мечките

393
66 - 79

Видео

Резултат

Отбор1234T
Кралете1814132166
Мечките1920182279

Статистика, видео и снимки

Статистика на живо

Статистика

Снимки

Зала

Овергаз Арена
Генерал-майор Васил Делов, ж.к. Младост 2, Mladost, Sofia City, Sofia-City, 1799, Bulgaria