Кралете — Фантомс

285
92 - 72

Видео

Резултат

Отбор1234T
Кралете1932142792
Фантомс1915191972

Статистика, видео и снимки

Статистика на живо

Статистика

Снимки

Зала

Овергаз Арена
Генерал-майор Васил Делов, ж.к. Младост 2, Mladost, Sofia City, Sofia-City, 1799, Bulgaria