ЛА Бейкърс — Ботев 2012

234
98 - 73

Видео

Резултат

Отбор1234T
ЛА Бейкърс2621242798
Ботев 20122120131973

Статистика, видео и снимки

Статистика на живо

Статистика

Снимки

Зала

Овергаз Арена
Генерал-майор Васил Делов, ж.к. Младост 2, Mladost, Sofia City, Sofia-City, 1799, Bulgaria