Мечките — Кралете

283
67 - 74

Видео

Резултат

Отбор1234T
Мечките189142667
Кралете1625221174

Статистика, видео и снимки

Статистика на живо

Статистика

Снимки

Зала

Овергаз Арена
Генерал-майор Васил Делов, ж.к. Младост 2, Mladost, Sofia City, Sofia-City, 1799, Bulgaria