Мечките — Фантомс

278
51 - 59

Видео

Резултат

Отбор1234T
Мечките151018851
Фантомс1520111359

Статистика, видео и снимки

Статистика на живо

Статистика

Снимки

Зала

Овергаз Арена
Генерал-майор Васил Делов, ж.к. Младост 2, Mladost, Sofia City, Sofia-City, 1799, Bulgaria