Мечките 2019 — Пистолет

244
61 - 72

Видео

Резултат

Отбор1234OTT
Мечките 20191719159161
Пистолет14920171272

Статистика, видео и снимки

Статистика на живо

Статистика

Снимки

Зала

Овергаз Арена
Генерал-майор Васил Делов, ж.к. Младост 2, Mladost, Sofia City, Sofia-City, 1799, Bulgaria