Паляците — Фантомс

174
79 - 73

Видео

Резултат

Отбор1234T
Паляците1529122379
Фантомс1326102473

Статистика, видео и снимки

Статистика на живо

Статистика

Снимки

Зала

Овергаз Арена
Генерал-майор Васил Делов, ж.к. Младост 2, Mladost, Sofia City, Sofia-City, 1799, Bulgaria