Пистолет — Балканъ

230
78 - 77

Видео

Резултат

Отбор1234T
Пистолет1722132678
Балканъ1726112377

Статистика, видео и снимки

Статистика на живо

Статистика

Снимки

Зала

Овергаз Арена
Генерал-майор Васил Делов, ж.к. Младост 2, Mladost, Sofia City, Sofia-City, 1799, Bulgaria