Пистолет — Ботев 2012 Б

211
79 - 55

Видео

Резултат

Отбор1234T
Пистолет2411242079
Ботев 2012 Б1010211455

Статистика, видео и снимки

Статистика на живо

Статистика

Снимки

Зала

Овергаз Арена
Генерал-майор Васил Делов, ж.к. Младост 2, Mladost, Sofia City, Sofia-City, 1799, Bulgaria