Пистолет — Драгънс

206
100 - 73

Видео

Резултат

Отбор1234T
Пистолет23272327100
Драгънс2218181573

Статистика, видео и снимки

Статистика на живо

Статистика

Снимки

Зала

Овергаз Арена
Генерал-майор Васил Делов, ж.к. Младост 2, Mladost, Sofia City, Sofia-City, 1799, Bulgaria