Пистолет — Лъвовете

250
99 - 58

Видео

Резултат

Отбор1234T
Пистолет2522272599
Лъвовете1317161258

Статистика, видео и снимки

Статистика на живо

Статистика

Снимки

Зала

Овергаз Арена
Генерал-майор Васил Делов, ж.к. Младост 2, Mladost, Sofia City, Sofia-City, 1799, Bulgaria