Скравена — Фантомс

507
52 - 81

Видео

Резултат

Отбор1234T
Скравена101222852
Фантомс2021241681

Статистика, видео и снимки

Статистика на живо

Статистика

Снимки

Зала

Овергаз Арена
Генерал-майор Васил Делов, ж.к. Младост 2, Mladost, Sofia City, Sofia-City, 1799, Bulgaria