Скравена — Фантомс

251
59 - 91

Видео

Резултат

Отбор1234T
Скравена715152259
Фантомс2526122891

Статистика, видео и снимки

Статистика на живо

Статистика

Снимки

Зала

Овергаз Арена
Генерал-майор Васил Делов, ж.к. Младост 2, Mladost, Sofia City, Sofia-City, 1799, Bulgaria