ТН Машини — Виваком

280
95 - 106

Видео

Резултат

Отбор1234T
ТН Машини1437261895
Виваком32163325106

Статистика, видео и снимки

Статистика на живо

Статистика

Снимки

Зала

Овергаз Арена
Генерал-майор Васил Делов, ж.к. Младост 2, Mladost, Sofia City, Sofia-City, 1799, Bulgaria