Фантомс — Кралете

256
117 - 63

Видео

Резултат

Отбор1234T
Фантомс29262834117
Кралете1125141363

Статистика, видео и снимки

Статистика на живо

Статистика

Снимки

Зала

Овергаз Арена
Генерал-майор Васил Делов, ж.к. Младост 2, Mladost, Sofia City, Sofia-City, 1799, Bulgaria