Фантомс — Монстарс

493
82 - 67

Видео

Резултат

Отбор1234T
Фантомс1516252682
Монстарс1712211767

Статистика, видео и снимки

Статистика на живо

Статистика

Снимки

Зала

Овергаз Арена
Генерал-майор Васил Делов, ж.к. Младост 2, Mladost, Sofia City, Sofia-City, 1799, Bulgaria