Фантомс — Паляците

282
65 - 63

Видео

Резултат

Отбор1234T
Фантомс1818181165
Паляците2411161263

Статистика, видео и снимки

Статистика на живо

Статистика

Снимки

Зала

Овергаз Арена
Генерал-майор Васил Делов, ж.к. Младост 2, Mladost, Sofia City, Sofia-City, 1799, Bulgaria