Фантомс — Скравена

356
68 - 49

Видео

Резултат

Отбор1234T
Фантомс1017231868
Скравена121217849

Статистика, видео и снимки

Статистика на живо

Статистика

Снимки

Зала

Овергаз Арена
Генерал-майор Васил Делов, ж.к. Младост 2, Mladost, Sofia City, Sofia-City, 1799, Bulgaria