Фантомс — Скравена

168
88 - 70

Видео

Резултат

Отбор1234T
Фантомс1630251788
Скравена1016192570

Статистика, видео и снимки

Статистика на живо

Статистика

Снимки

Зала

Овергаз Арена
Генерал-майор Васил Делов, ж.к. Младост 2, Mladost, Sofia City, Sofia-City, 1799, Bulgaria