ФитСпо Баскет — Ероус

216
101 - 76

Резултат

Отбор1234T
ФитСпо Баскет35182721101
Ероус1615271876

Статистика, видео и снимки

Статистика на живо

Статистика

Зала

Овергаз Арена
Генерал-майор Васил Делов, ж.к. Младост 2, Mladost, Sofia City, Sofia-City, 1799, Bulgaria