Мечките — Фантомс

395
79 - 69

Видео

Резултат

Отбор1234T
Мечките2019192179
Фантомс201453069

Статистика, видео и снимки

Статистика на живо

Статистика

Снимки

Зала

Овергаз Арена
Генерал-майор Васил Делов, ж.к. Младост 2, Mladost, Sofia City, Sofia-City, 1799, Bulgaria