Приятел Владимир Василев

482
Националност
bul България

„Участието ми в НАЛБ оставя само положителни спомени! Според мен лигата е на много високо ниво и аз желая на целия й екип все така енергично и ентусиазирано да подхожда към всеки следващ сезон. Защото това е пътят на развитието, а вие показвате, че можете уверено да вървите по него, но трябва много труд, търпение и здрави нерви.

Статистиката, която водите, е на изключително ниво и аз адмирирам тези ваши усилия, защото знам, че се хвърля много труд, за да се поддържа такава добра база данни. Участвал съм и във футболни аматьорски лиги и знам, че не е никак маловажно за хората, които вземат участие, след това да видят някъде какво всъщност са направили. Това е един вид признаване и запазване на свършеното от тях и дори да не е винаги положително, то носи някакво удовлетворение.

Харесва ми стриктната организация, която успявате да създадете в лигата. Тя наистина не отстъпва по нищо на професионалната и е с класи над опитите за създаване на нещо подобно. За да можеш да го поддържаш и развиваш трябват съмишленици, упорит труд, ясна визия за развитие, иновативни решения, а вие показвате, че разбирате от всичко това.“