Приятел Елмер Чаушев

279
Националност
bul България

„Мисля, че НАЛБ е най-добрата спортна организация в България, както на професионално, така и на аматьорско ниво.

Нивото на работа в НАЛБ е на световно равнище! Силно съм впечатлен от стила, с който се случва всичко в НАЛБ – страхотната организация, прекрасните условия, предоставени на участниците и движещата сила в лицето на Мартин Механджиев. Блестящ лидер, който успява да се справи с трудностите, които се изправят пред него и съумява да реализира този проект, за да могат участници и зрители да се радват на любимата си игра.

Мотото на НАЛБ „От любов към играта!“ също прави страхотно впечатление, защото е самата истина. Спортът в България има бъдеще, само ако се ценят организации като НАЛБ. НАЛБ е пример за подражание във всяко едно отношение.

Много добре за НАЛБ говори и нивото на участниците. В НАЛБ има много качествени състезатели – бивши професионалисти и такива, които отказват да се наричат такива, предпочитайки да участват в НАЛБ. Техният избор показва сам по себе си, че това е правилното място за баскетбол в България. Вниманието, което се показва към всеки отбор и към всеки играч, кара хората да се чувстват специално в НАЛБ. Организацията се развива много правилно и успешно. В НАЛБ има и множество идеи, като например кампанията „Забравените лица“, ученическите лиги и други, които дават още по-сериозен блясък на НАЛБ, тъй като се вижда, че от НАЛБ се ценят тези, които са играли, тези, които играят и тези, които ще играят баскетбол.“