Приятел Христо Владимиров

459
Националност
bul България

„Вече 10 години играя аматьорски баскетбол. Играл съм в почти всички аматьорски лиги в България и смело мога да твърдя, че НАЛБ е наистина най-добрата от всички досега. Ще спомена най-важните причини, поради които смятам, че това е така.

На първо място е организацията, по която нямам почти никакви забележки. Казвам почти, защото съм сигурен, че ще се подобрява с всеки следващ сезон. Всичко е изпипано до най-малката подробност и всички генерални решения се взимат с консенсус и след дискусии с всички отбори.

Втората причина (но не по-важност) е съдийството. В лицето на бившия международен рефер Марин Механджиев и по-младите му колеги виждам професионализъм и желание за безпристрастно съдийство, което е от съществено значение за бъдещето на лигата.

Не по-малко значение има и залата, в която се играят мачовете. „Овергаз Арена“ е може би най-подходящото място за провеждането на срещите от лигата. Всеки участник може лесно да види разликата между тази зала и всички останали.

Смятам, че НАЛБ ще остане единствената лига за аматьорски баскетбол в България, ще стане реално национална, ще продължава да се развива и ще обедини всички хора, обичащи баскетбола в България.“