Приятел Николай Петков

345
Националност
bul България

„Здравейте, приятели и фенове на любимата игра с оранжевата топка!

За престоя си в НАЛБ досега успях да се „запозная“ с НАЛБ пряко и косвено. Възможността за това запознанство стана благодарение на един добър приятел в лицето на Деян Михов. Той ме покани да се присъединя към отбора на Кралете.

За НАЛБ възрастови граници няма! Това е една прекрасна възможност за всички млади баскетболисти, които искат да се развиват. В НАЛБ можеш да се срещнеш и запознаеш с много хора – хора с различен статус и на различна възраст, но обединени от поне едно общо нещо – любовта към играта. Точно тази любов е възможно да изгради и ИСТИНСКИ приятелски отношения.

Благодарение на НАЛБ и доверието на момчетата от Кралете аз успях да сбъдна и една своя мечта – да бъда треньор на баскетболен отбор. По този начин аз доусъвършенствах някои свои личностни качества, както и успях да погледна играта под един друг ъгъл.

НАЛБ е една много добре функционираща машина. Хората, които стоят зад организацията, са енергични, ентусиазирани, трудолюбиви и мислят в перспектива. Двете неща, които ми правят особено приятно впечатление, са: организацията и комуникацията между НАЛБ и играчите в лигата. Организацията е на професионално ниво! Една от причините лигата да се развива успешно е точно тази комуникация. Колкото по-малко камъчета има по пътя, толкова по-малък е шансът каруцата да се преобърне!

Пожелавам ви да бъдете живи и здрави и да правите това, което умеете най-добре!

Поздрави,

Николай Петков“