Вижте жребия за турнира на НАЛБ в Северна България

480

НАЛБКакто обявихме ТУК, в началото на месец Май 2017 година от Националната аматьорска лига по баскетбол ще проведем турнир в Северна България.

На 7 Май ще стане ясен шампионът на НАЛБ в Северна България. ТУК можете да откриете събитието относно начинанието във Фейсбук.

Сърдечни благодарности за доверието на участниците в турнира на Националната аматьорска лига по баскетбол в Северна България!

Турнирът на НАЛБ в региона за сезон 2016/2017 ще се проведе в началото на месец Май 2017 година.

Както знаете, през месец Март 2017 година проведохме първия си подобен турнир извън пределите на София за сезон 2016/2017. Шампион на Южна България стана отборът на Хебър (Пазарджик), като ТУК можете да прочетете повече по въпроса.

Днес, 29.04.2017 година, пък стартира и турнирът на НАЛБ в Източна България.

Именно Хебър (Пазарджик) е първият сигурен отбор във финалния турнир на НАЛБ за сезон 2016/2017 – като победител в турнира на Националната аматьорска лига по баскетбол в Южна България. Победителите от турнирите на НАЛБ в Източна България и Северна България също печелят право на участие на финалния турнир. Разбира се, това с пълна сила ще важи и за призьорите от първенството на НАЛБ в София за сезон 2016/2017.

Северна БългарияПредстои пълно представяне на участниците в турнира, а имената на четирите записани официално отбора са (по азбучен ред):

Джобтайгър Дюдс (София)
Дрезден Зуу (Дряново)
София Лайънс
Чавдар Троян

А сега на вашето внимание представяме и жребия, изтеглен днес, Събота, 29.04.2017 година, от 9:30 часа, в курортен комплекс Камчия, и излъчен на живо в канала на НАЛБ в YouTube. Пълен запис от него:

  1. Дрезден Зуу (Дряново)
  2. София Лайънс
  3. Джобтайгър Дюдс (София)
  4. Чавдар Троян

Съвсем скоро очаквайте и пълно представяне на участниците, както и програма за турнира. Благодарим отново за доверието и интереса!