Звездният уикенд на НАЛБ продължава с мач за състезателите в драфта

721

ДрафтСлед като обявихме, че на 20.12.2015 година програмата ни стартира с кампанията „Предай любовта към играта нататък“ (повече по въпроса можете да прочетете ТУК), сега е време да информираме и какво ще следва. От 12:30 часа от Националната аматьорска лига по баскетбол организираме демонстративен мач за състезателите в драфта.

Както можете да видите в секцията Драфт в сайта на НАЛБ, има доста състезатели, които си търсят отбори – ТУК.

Въведената преди няколко месеца секция в сайта ни се оказа доста полезна, като именно тя помогна и на много от участващите отбори да допълнят съставите си. Секцията беше от фундаментално значение и за създаването на някои от тимовете в НАЛБ.

На полусезона пък всеки отбор може да добави до трима състезатели в състава си, като чрез този мач искаме да помогнем както за подбора на отборите, така и да дадем възможност на състезателите, които искат да се включат в някой отбор, да могат да демонстрират уменията си.

Разбира се, мачът ще бъде излъчван на живо, след което ще има и запис от него. Ще се погрижим и за снимковия материал. Срещата ще бъде за сметка на НАЛБ, като състезателите от драфта ще трябва да се погрижат единствено за наема на материалната база.

Очакваме всички любители на баскетбола без отбори в НАЛБ на 20 Декември 2015 година в зала Овергаз Арена, като идеята е играта да започне в 12:30 часа, така че ще е хубаво всички желаещи да бъдат на линия около 30 минути по-рано.

Молбата ни е всички желаещи да заявят участие до 22:00 часа на 16.12.2015 година, Сряда, за да имаме достатъчно време да организираме събитието според броя на присъстващите. Заявяването на участие става съвсем лесно, следвайки някой от начините да се свържете с нас: Контакти.

И така, програмата дотук за 20.12.2015 година, Неделя, Овергаз Арена:

11:30 часа „Предай любовта към играта нататък“
12:30 часа Мач за състезателите в драфта

Каним всички желаещи, които искат да станат част от НАЛБ още през сезон 2015/2016.