Иво Славчев – MVP на XVII кръг в III дивизия

247

Иво Славчев от отбора на Мечките е най-полезният състезател на седемнадесетия кръг в трета дивизия от първенството на Националната аматьорска лига по баскетбол за сезон 2019/2020Славчев ще получи наградата си в Неделя, на 05.07.2020 година, когато неговият тим се изправя срещу Бойз Фром Да Хууд от 10:00 часа в зала Овергаз АренаТУК можете да откриете и пълната програма. ТУК пък можете да си припомните критериите за определяне на най-полезен състезател на кръга, които остават непроменени за поредна година.

Иво Славчев:

Националност: bul България
Позиция: Тежко крило
Дата на раждане: 21.11.1990 г.
Ръст (см): 196
Тегло (кг): 105
Град: София
№ Картотека: 20191909
Настоящ Отбор: Мечките

Статистиката му в НАЛБ до момента:

НАЛБ-мъже

СезонОтборPTSREBASTSTBSGPMPG2P%3P%FT%PPGRPGAPGSPGBPGFPGEFF
2019/20Мечките00000000000000000
Общо-00000000000000000

Двубой:

Резултат

Отбор1234T
Мечките2611271781
Енигма Фойерверк1424191673

Иво Славчев в двубоя:

27 точки (8/13 за 2 точки, 2/9 за 3 точки и 5/8 от линията за изпълнение на наказателни удари), 17 борби (9 в нападение), 5 асистенции, 3 откраднати топки и 1 чадър за коефициент от 35.

Постиженията на Иво Славчев в НАЛБ до момента:

MVP (Най-полезен състезател) на кръга в Трета дивизия: XVII кръг 2019/2020

Най-много точки за класацията за най-полезен състезател на кръга събра Иво Славчев от Мечките. Той постигна коефициент от 35, а тимът му се наложи с 8 точки разлика над Енигма Фойерверк. По този начин Славчев е с 27 точки за класацията. На второ място с 12 точки за класацията е Иван Паничерски от Трипъл-дабъл (коефициент от 38 и победа на тима му над АК-47-ърс с 26 точки разлика). С по 10 точки са Никос Стамулис от Мечките (коефициент от 18) и Драгомир Енчев от Форест Бойс Ботевград (коефициент от 24 и победа на тима му с 14 точки разлика над София Уориърс). С по 8 точки за класацията и с коефициент от по 19 са съотборниците Стоян Кайнаров и Виктор Владов от Джедай Мастърс (тимът им се наложи над Стрийт Бенгърс с 11 точки разлика).

Най-висок коефициент в кръга (на база на статистиките, а не на класацията за най-полезен състезател) постигна Иван Паничерски от Трипъл-дабъл – 38. Втори е Иво Славчев от Мечките с 35. Топ 3 допълва Христо Милчев от Кучетата от Младост Б с 28. Четвърти е Драгомир Енчев от Форест Бойс Ботевград с 24. Стефан Кръстанов от София Уориърс е с 23.

Най-много точки в кръга вкара Иван Паничерски от Трипъл-дабъл – 30. Стоян Кайнаров от Джедай Мастърс е с 29. Христо Милчев от Кучетата от Младост Б и Дани Мицев от АК-47-ърс са с по 28. На пето място е Иво Славчев от Мечките с 27 точки.

Най-много борби в кръга овладяха Иво Славчев от Мечките и Иван Паничерски от Трипъл-дабъл – по 17. Трети е Ивайло Радев от АК-47-ърс с 16, а с по 13 овладени топки под двата коша са Никола Чучуков от София Уориърс и Драгомир Енчев от Форест Бойс Ботевград.

С най-много асистенции в кръга приключи Николай Стайков от Стрийт Бенгърс – 8. След него с по 6 са Петър Данчев от Ремонт Експерт, Климент Велков и Христо Милчев от Кучетата от Младост Б, както и Иван Паничерски от Трипъл-дабъл.

Най-добри “крадци” на кръга са Цветан Михайлов от Кралете и Никола Чучуков от София Уориърс с по 6 откраднати топки. Петър Данчев от Ремонт Експерт, Константин Търновски и Борислав Гачев от Бойз Фром Да Хууд, както и Красимир Димов от Стрийт Бенгърс са с по 5.

Топ блокировачът в кръга е Виктор Владов от Джедай Мастърс с 3 чадъра.

Най-полезният състезател на осемнадесетия кръг в трета дивизия за сезон 2019/2020 Радостин Димитров от Енигма Фойерверк получи наградата си.

За историята:

Най-полезен състезател на първия кръг в трета дивизия: Димитър Чаушев (Бойз Фром Да Хууд)
Най-полезен състезател на втория кръг в трета дивизия: Иван Паничерски (Трипъл-дабъл)
Най-полезен състезател на третия кръг в трета дивизия: Константин Търновски (Бойз Фром Да Хууд), Виктор Митев (Бойз Фром Да Хууд)
Най-полезен състезател на четвъртия кръг в трета дивизия: Алекс Русев (Джедай Мастърс)
Най-полезен състезател на петия кръг в трета дивизия: Владимир Георгиев (Ремонт Експерт)
Най-полезен състезател на шестия кръг в трета дивизия: Стоян Кайнаров (Джедай Мастърс), Любомир Орешаров (Енигма Фойерверк)
Най-полезен състезател на седмия кръг в трета дивизия: Драгомир Енчев (Форест Бойс Ботевград), Любомир Орешаров (Енигма Фойерверк)
Най-полезен състезател на осмия кръг в трета дивизия: Станислав Петров (Кралете)
Най-полезен състезател на деветия кръг в трета дивизия: Мартин Георгиев (Форест Бойс Ботевград)
Най-полезен състезател на десетия кръг в трета дивизия: Драгомир Енчев (Форест Бойс Ботевград)
Най-полезен състезател на единадесетия кръг в трета дивизия: Никола Чучуков (София Уориърс)
Най-полезен състезател на дванадесетия кръг в трета дивизия: Дани Мицев (АК-47-ърс)
Най-полезен състезател на тринадесетия кръг в трета дивизия: Никола Чучуков (София Уориърс), Благой Стоицов (Енигма Фойерверк), Стоян Кайнаров (Джедай Мастърс)
Най-полезен състезател на четиринадесетия кръг в трета дивизия: Климент Велков (Кучетата от Младост Б)
Най-полезен състезател на петнадесетия кръг в трета дивизия: Драгомир Енчев (Форест Бойс Ботевград), Свилен Симанов (Трипъл-дабъл)
Най-полезен състезател на шестнадесетия кръг в трета дивизия: Константин Търновски (Бойз Фром Да Хууд), Антон Начев (Кралете)
Най-полезен състезател на седемнадесетия кръг в трета дивизия: Иво Славчев (Мечките)
Най-полезен състезател на осемнадесетия кръг в трета дивизия: Любомир Орешаров (Енигма Фойерверк), Иван Паничерски (Трипъл-дабъл), Радостин Димитров (Енигма Фойерверк), Константин Търновски (Бойз Фром Да Хууд)

Не пропускайте да ни следите във Фейсбук, където сме изключително активни: https://www.facebook.com/NALB.BG