НАЛБ в партньорство със „Салиев Дентал Кеър“ ЕООД

787

От Националната аматьорска лига по баскетбол се радваме да обявим стартиращото си партньорство с амбулаторията за индивидуална практика за първична медицинска помощ по дентална медицина „Салиев Дентал Кеър“ ЕООД.

Като част от сътрудничеството всички картотекирани състезатели в НАЛБ през сезон 2017/2018 ще ползват 10% отстъпка за всякакви дентални дейности, а „Салиев Дентал Кеър“ ЕООД ще бъде на разположение 24 часа в денонощието при наличие на злополука по време на мероприятия на Националната аматьорска лига по баскетбол.

Тепърва ще бъдат уточнявани допълнително и още много преференции за участниците в НАЛБ.

Още на звездния уикенд на НАЛБ за сезон 2017/2018, който ще се проведе на 17.12.2017 година, от „Салиев Дентал Кеър“ ЕООД са подготвили награди за призьорите.

Най-полезните състезатели в мачовете на звездите и в трите дивизии ще получат по 1 ваучер за 100 лева за дентална помощ + дентален сет за орална хигиена.

Победителите в конкурсите за стрелба от линията за наказателни удари и в трите дивизии ще получат по 1 ваучер за 100 лева за дентална помощ + дентален сет за орална хигиена.

Победителите в конкурсите за стрелба от зоната за три точки и в трите дивизии също ще получат по 1 ваучер за 100 лева за дентална помощ + дентален сет за орална хигиена.

Победителят в конкурса по забивки ще получи ваучер за 100 лева за дентална помощ + възможност за безплатно избелване на зъбите.

Ето го и специалното обръщение на екипа на „Салиев Дентал Кеър“ ЕООД към участниците в НАЛБ:

Отборна грижа за вашите зъби! Ние сме екип, съчетаващ мъдростта на опита и ентусиазма на младото иновативно мислене относно грижата за вашата усмивка. Салиев Дентал Кеър е дентална практика, създадена през 2015 година и има амбиции да се развива и усъвършенства във всички сфери на денталната медицина. Такава една сфера е и денталната медицина в областта на спорта. За тези две години усърдна работа осъзнахме, че може да има тясно сътрудничество между спорта и денталната медицина. Затова на вниманието на всички състезатели, почитатели на баскетбола, деятели в НАЛБ желаем да предложим нашето специално отношение, знания и умения, в приятна и уютна атмосфера, където бихте се чувствали по-скоро като скъп гост, отколкото като пациент. Очакваме Ви за една отборна грижа за Вашата усмивка, като официални партньори на НАЛБ – ЗАЕДНО „От любов към играта!“.

Главни действащи лица в Салиев Дентал Кеър са бащата на Габриел Салиев от Кучетата от МладостЕрхан Салиев, дългогодишният участник в НАЛБ и понастоящем състезател на МечкитеНикос Стамулис, както и Виолета Велчева.

От НАЛБ се радваме, че благодарение на това партньорство участниците в Националната аматьорска лига по баскетбол ще могат да се възползват от още нови чудесни възможности.