НАЛБ е съорганизиратор на турнира за купата на Община Габрово в края на Септември

497

НАЛБКакто вече обявихме, в Габрово е създаден център на Националната аматьорска лига по баскетбол, който започва да функционира от сезон 2015/2016.

ТУК можете да прочетете повече по въпроса и можете да откриете и информация относно записването за сезона.

Радваме се, че с тази инициатива, в града от Централна България ще бъде възроден и турнира за купата на Община Габрово „Христо Донков“.

Турнирът ще се проведе на 25, 26 и 27 Септември 2015 година, като именно той ще бъде и генералната репетиция за предстоящото първенство. Както знаете, записването за центъра на НАЛБ в Габрово за сезон 2015/2016 продължава до 30.09.2015 година, 22:00 часа.

В турнира за купата на Община Габрово участие ще вземат 8 отбора, сред които най-вероятно ще има чуждестранни такива, както и тимове от цяла България.

За нас е огромно удоволствие, че в края на предстоящия месец ще бъдем в Габрово и ще можем да допринесем за популяризирането и развитието на баскетбола в града. Надяваме се, че обществеността в Централна България ще прояви интерес към начинанието, а от НАЛБ ще направим всичко възможно турнирът да има както оптимален социален ефект, така и организацията, и обслужването на мачовете да бъдат на максимално високо ниво.