НАЛБ създава център и в Източна България

653

Центрове на НАЛБСлед като Националната аматьорска лига по баскетбол вече има 4 успешни сезона зад гърба си в София, а през лятото на 2015 година беше създаден и центърът на НАЛБ в Централна България (Габрово), сега е време за ново предизвикателство.

От НАЛБ сме изключително щастливи да обявим, че в момента се създава и център на НАЛБ в Източна България (Варна и Добрич). Там ще работим съвместно с отборите на Шоутайм от Варна и Ънстопабъл от Добрич, които се запознаха отблизо с дейността на НАЛБ на турнира за купата на Община Габрово „Христо Донков“ и подкрепят изключително много инициативата. Именно те са и два от сигурните участници.

Правим всичко възможно центърът на НАЛБ в Източна България да започне да функционира малко след този в Централна България и когато вече са минали първите няколко кръга от центъра на НАЛБ в Западна България (София).

Скоро ще дадем повече информация относно стартиращата инициатива във Варна и Добрич, както и възможност за записване за сезон 2015/2016.

Правим всичко възможно динамичната организация, която предстои за центъра на НАЛБ в Източна България, по никакъв начин да не рефлектира върху качеството.

И докато записването за Централна България все още продължава, скоро очаквайте такова и за Източна България (всичко от условията в центъра на НАЛБ в Централна България ще бъде налично и за центъра на НАЛБ в Източна България). Разбира се, след края на първенствата във всеки от центровете на НАЛБ идеята е призьорите да се впуснат в национален шампионат.

Пътят, който изминахме наскоро за центъра на НАЛБ в Габрово, предстои да бъде изминат отново във Варна и Добрич, но вярваме, че това е още една крачка в правилната посока от дългия път, който ни предстои и който изминаваме заедно.