Кои сме ние?

НАЛБВъв връзка с наближаващия сезон 2018/2019, който е осми за Националната аматьорска лига по баскетбол, от НАЛБ отново се обръщаме назад, за да видим какво постигнахме през изминалите 7 години, какво не успяхме и докъде искаме да стигнем оттук нататък.

ЗА НАС

В секцията За нас може да откриете подробна информация относно мисията ни, ценностите и принципите, които следваме неотлъчно от 2011 година насам.

В секцията За нас ще откриете и някои от значимите ни успехи. В подкрепа на факта, че не просто си поставяме високи цели, а даваме всичко от себе си те да бъдат постигнати.

В секцията За нас може да откриете и повече информация относно създаването на НАЛБ, трудния път, който преминахме, препятствията, но и смисъла на всичко това.

В секцията За нас ще откриете и подробна информация за структурата на Националната аматьорска лига по баскетбол, включително профили с подробни данни за всички членове на екипа на НАЛБ.

Преди началото на сезон 2018/2019 всички 41 отбора, които декларираха участието си и през сезон 2018/2019 още по време на сезон 2017/2018, получиха покани техни представители и официално да станат част от управленската структура на НАЛБ. В секцията За нас може да откриете и състава на различните комисии към Националната аматьорска лига по баскетбол, в който личат имената на доказани участници в лигата.

В секцията За нас ще откриете и някои от ключовите интервюта във връзка с НАЛБ.

В секцията За нас ще откриете и всички приятели на Националната аматьорска лига по баскетбол, като от всекиго от тях можете да прочетете и по няколко думи.

В секцията За нас може да видите и партньорите на НАЛБ, отстъпките за участниците в НАЛБ, както и многобройните артикули на НАЛБ.

В секцията За нас може да разберете и как да се свържете с нас.

Сезон 2018/2019 наближава с пълна сила, а ние отново дадохме всичко от себе си след края на сезон 2017/2018 да внесем ключови и значими подобрения в дейността си като цяло и в сайта на НАЛБ в частност.

НАЛБ

Благодарим за доверието и мотивацията да правим всичко това!

Защото обичаме това, което правим!

От любов към играта!

НАЛБ