Предизвикай и победи NALB TEAM!

1195

НАЛБ ТИЙМВсеки един от 40-те отбора, които участват в първенството на Националната аматьорска лига по баскетбол в София за сезон 2016/2017 с възможност да се изправи срещу NALB TEAM!

На 18.12.2016 година ще се проведе традиционният звезден уикенд на НАЛБ. Освен трите мача на звездите за трите дивизии, денят ще започне с чисто нова инициатива. Всеки един от 40-те отбора в Националната аматьорска лига по баскетбол има възможността да се изправи в двубой срещу екипа на НАЛБ.

Отборите, които имат желание да премерят сили със съдии, секретари, статистици, фотографи, видеооператори и журналисти, трябва да изпратят своето предизвикателство на електронната поща на НАЛБ: us_nalb@abv.bg. ТУК можете да откриете повече информация ЗА НАС. Отборът, който предизвика NALB TEAM по най-интересен начин, ще си спечели демонстративен мач срещу екипа на НАЛБ малко преди коледните и новогодишни празници.

И така от 11:00 часа на 18.12.2016 година, Неделя, всеки желаещ ще може да види хората, които е свикнал да бъдат длъжностни лица на срещите, в друга светлина. Една любов, благодарение на която целият екип на НАЛБ е сплотен и иска само най-доброто както за развитието на Националната аматьорска лига по баскетбол, така и за любимия си спорт въобще.

НАЛБ ТИЙМПо време на звездния уикенд миналата година НАЛБ ТИЙМ дебютира в подобни прояви. ТУК можете да откриете повече информация по въпроса. Тогава екипът на НАЛБ спечели драматично с 1 точка разлика. За НАЛБ ТИЙМ в състава за срещата личаха имената на Боян Жеков, Боян Алексиев, Марин Механджиев (треньор), Любомир Борисов, Велико Минков, Леон Лалов, Мартин Механджиев, Димитър Христов, Манол Герушин.

Срещата беше ръководена от двама легендарни рефери, доказали любовта си към играта през целия си живот, наши съмишленици и много добри приятели – Иван Панов и Светослав Алексиев.

Мачът далеч не беше лишен от забавни моменти и шоу елементи.

Хубавото е, че освен приятелската атмосфера и забавните моменти, определено не липсваше и баскетбол. Срещата беше оспорвана от началото до самия й край. Тя завърши при резултат 87:86 в полза на НАЛБ ТИЙМ с кош на Мартин Механджиев 5.9 секунди преди края.

Напомняме и че изпълнение на добре познатия съдия Боян Алексиев влезе във всички възможни класации.

Отборите, които участват в НАЛБ, могат да започнат да предизвикват НАЛБ ТИЙМ. Най-доброто предизвикателство ще спечели, а един тим ще има възможността да унижи екипа на НАЛБ на терена.

Предизвикателствата ще бъдат приемани на имейл адрес us_nalb@abv.bg до 07.12.2016 година, 22:00 часа. Запазваме си правото да публикуваме най-интересните предизвикателства, както и печелившото такова.

Покажете творчество, спечелете си мач срещу нас и елате да ни победите. Ние няма да ви се дадем лесно! Досега нямаме загуба, можете ли да ни нанесете първата такава?