Благотворителната дейност на НАЛБ придобива все по-широки мащаби

143

Както знаете, от Националната аматьорска лига по баскетбол се стремим да бъдем максимално полезни за обществото още от създаването на организацията през 2011 година.

През годините съумяхме да обобщим част от благотворителните инициативи на НАЛБ в секция в сайта на НАЛБ:

БЛАГОТВОРИТЕЛНА ДЕЙНОСТ

Именно ТУК може да откриете множество благотворителни каузи, които сме организирали и подкрепяли през годините, а също така и все повече благодарствени писма от институции и хора, чиито инициативи сме подпомогнали.

От НАЛБ няма да спираме с дейностите си в името на обществото, на баскетбола и особено на подрастващите. Вярваме и че каузата на НАЛБ е общочовешка и се простира и отвъд любимата ни игра.

Социалната ангажираност и благотворителността са застъпени в нашата идеология и по никакъв начин не смятаме да се отказваме.

Щастливи сме, когато можем да помагаме и да бъдем полезни. Вярваме и че няма никаква причина да не направиш добро, ако можеш да го направиш.

Радваме се, че все повече хора се обръщат към нас за подкрепа и в наше лице откриват съмишленици за всякакви благородни каузи. Удовлетворени сме, че благотворителната ни дейност се разраства и достига до все по-големи групи от обществото ни.

За нас е чест!

Защото обичаме това, което правим!

От любов към играта!

НАЛБ