Благотворителна дейност

Макар и подкрепяла благородни каузи от самото си създаване, през 2015 година НАЛБ започва да развива все по-силно и такъв вид дейност, включвайки се във всякакви положителни баскетболни инициативи, както и в такива, показващи просто човечност, а и патриотизъм. Множество са примерите за благотворителните дейности на НАЛБ, включително много подаръци на баскетболни пособия за училища и дори баскетболни клубове. Включително организиране на благотворителни двубои за събиране на средства за възстановяване на паметници на културата. Включително подкрепа на много инициативи, свързани с изоставени деца, животни, събиране на средства за нуждаещи се, културни събития, концерти и много други. НАЛБ се включва изключително активно и в кампанията “Капачки в действие”, като в продължение на дълги години (до приключване на инициативата) събира капачки по време на всички двубои от НАЛБ, които след това биват предавани в специални пунктове, откъдето фирми ги изкупуват, за да купят електроуреди за домове за деца. Многократно през годините НАЛБ дарява и изключително много дрехи на Българския червен кръст, включително тези, които са забравени от участници по време на мероприятията на НАЛБ и непотърсени в продължение на месеци. Благотворителната дейност на НАЛБ е неограничена, като НАЛБ дори дарява книги и учебни пособия на библиотеки, читалища и училища.

На вашето внимание представяме част от благотворителните инициативи на НАЛБ през годините. Тук не са отразени безбройните социални дейности, за които също може да откриете повече информация както в сайта на НАЛБ, така и във Фейсбук страницата на НАЛБ, а дори и в YouTube канала на НАЛБ.

Ръководството на Националната аматьорска лига по баскетбол отново показа, че е готово на всичко в името на спорта и в частност в името на баскетбола! НАЛБ подкрепи инициативата на Офанзива за благотворителен двубой между представители на Офанзива и деца от школата на БК ЦСКА, като събраните средства бяха за сдружението ЦСКА Завинаги. Както можете да видите, логото на НАЛБ е на потниците на отбора на Офанзива, с които се изигра благотворителният мач.

От НАЛБ изказваме най-искрени съболезнования на роднините и близките на жертвите от трагедията в Североизточна България! Напълно съпричастни сме със случилото се и затова всички срещи от първия и втория кръг в турнира за купата на НАЛБ започваха с едноминутно мълчание. Подкрепяме всички инициативи за събиране на средства за пострадалите и се надяваме, че подобни трагедии няма да се повтарят.

Преди известно време Георги Панов стана част от кампанията ни „Забравените лица“. Сега ви представяме книгата на Георги Панов „Благодаря ти, Баскетбол!“, от която е повече от очевидно, че има какво да се научи. От Националната аматьорска лига по баскетбол ще съдействаме книгата да достигне до максимално много хора. Цената на книгата е 9.90 лева, като абсолютно всички събрани средства от продажбите ще отидат при Гецата Панов. Отново благодарности за всичко, което е дал на баскетбола ни!

НАЛБ с благотворителна инициатива в подкрепа на ЦСКА

Това е публикация във вестник Телеграф, като благодарим на всички фенски формации на ЦСКА за коректното отношение! Припомняме, че утре през целия ден в зала Овергаз Арена на разположение на участници и фенове ще има урна за дарения в подкрепа на Пламен Богоев. Очаквайте отзиви след мача. Надяваме се, че ще се получи баскетболен празник. Надяваме се и че ще се съберат необходимите средства за благородната инициатива. Ние ще помогнем с каквото можем.

Снимка за спомен от благотворителния мач между Сектор Г и БК ЦСКА в подкрепа на Пламен Богоев, проведен на 31.01.2015 година, Събота, в зала Румен Пейчев, обслужен безвъзмездно от екипа на НАЛБ.

Както бяхме обещали, на 31.01.2015 година, Събота, в зала Овергаз Арена на разположение на участници и фенове имаше урна за дарения за Пламен Богоев. Сърдечни благодарности на всички, които се включиха и отделиха по нещо от себе си, за да помогнат на някого в нужда! Събраната сума надхвърли очакванията ни, което за пореден път ни убеди, че това общество около НАЛБ определено заслужава един дълбок поклон!

Благодарности още веднъж на КК Данило Божкович Гърделица Лесковац (Сърбия)! Благодарности за отношението и за съвместната ни дейност, довела до първата международна проява за НАЛБ! Разбира се, благодарности и за ценния подарък!

НАЛБ в подкрепа на младежите с аутизъм

Преди минути завърши събитието пред Президентството относно Световния ден за информираност за аутизма! На събитието Мартин Механджиев получи специална синя баскетболна топка, подписана от всички известни личности, подкрепящи инициативата, включително от Президента на Република България Росен Плевнелиев. На снимката, макар и с изключително лошо качество, Механджиев приема топката и поздравления от Зам.-министъра на Младежта и спорта Калин Каменов. Символично спорната топка в началото на всяка от срещите в НАЛБ в предстоящия уикенд ще бъде хвърляна именно с нея. Очаквайте и още снимки с много по-добро качество. Благодарим сърдечно! За нас е чест, че можем да бъдем полезни и извън баскетболната общност! Бъдете добри! Най-ценното нещо, което може човек да постигне, е да остави нещо след себе си! Не пропускайте да изпратите SMS на номер 17 777 с текст DMS AUTISM.

Омбудсманът на Република България Константин Пенчев, Президентът на Република България Росен Плевнелиев, Кметът на София Йорданка Фандъкова, Зам.-министърът на Младежта и спорта Калин Каменов и Областният управител на Перник Ирена Соколова със синята топка, която в момента е у Националната аматьорска лига по баскетбол и ще влезе в употреба още утре.

Президентът на Република България Росен Плевнелиев полага подписа си върху синята топка в подкрепа на ициативата. Отново напомняме, че от НАЛБ подкрепяме благородната кауза и топката ще влезе в употреба именно на предстоящите срещи в Националната аматьорска лига по баскетбол още този уикенд.

Зам.-министърът на Младежта и спорта Калин Каменов разказва за Мишо и благодари на Националната аматьорска лига по баскетбол за подкрепата.

Зам.-министърът на Младежта и спорта Калин Каменов връчва синята топка, подписана от всички известни личности, подкрепящи инициативата, на Мартин Механджиев.

Мартин Механджиев приема поздравления от Зам.-министъра на Младежта и спорта Калин Каменов за съвместната дейност и за подкрепата на благородната инициатива от страна на Националната аматьорска лига по баскетбол.

За синята топка…

НАЛБ официално подкрепя и кампанията “Капачки в действие”

А някои определено приеха присърце идеята за подкрепа на кампанията „Капачки в действие“.

НАЛБ с официално поздравително писмо от Министерството на младежта и спорта.

А освен, че работим по стажантски програми с някои от най-добрите университети в България, от Националната аматьорска лига по баскетбол с огромно удоволствие ще съдействаме и на всички млади или не толкова млади участници, за които участието в НАЛБ може да доведе и до сериозно развитие в баскетболната кариера зад граница. Успех на Валери Иванов от Политехника!

НАЛБ с поздравително писмо от Министерството на младежта и спорта + нова инициатива

За пореден път сърдечни благодарности на КК Данило Божкович Гърделица Лесковац за абсолютно всичко!

За пореден път сърдечни благодарности на КК Данило Божкович Гърделица Лесковац за абсолютно всичко!

За пореден път сърдечни благодарности на КК Данило Божкович Гърделица Лесковац за абсолютно всичко!

НАЛБ съвместно с “Аз обичам Враца” в проект за реновиране на баскетболни игрища!

Днес в събирателен пункт на кампанията от Националната аматьорска лига по баскетбол предадохме препълнен голям чувал с капачки в подкрепа на кампанията „Капачки в действие“.

Днес, 30.08.2015 година, от Националната аматьорска лига по баскетбол бяхме във Враца и направихме всичко възможно игрищата в двора на Природо-математическата гимназия „Академик Иван Ценов“ да бъдат годни за употреба.

Снимка за спомен преди приятелския мач между отборите на Паляците и Чавдар Троян, проведен на 06.12.2015 година.

Снимка за спомен преди приятелския мач между отборите на Фантомс и Ъндърдогс 22, проведен на 06.12.2015 година.

Синята топка продължава своя път

Вчера, 09.12.2015 година, от Националната аматьорска лига по баскетбол в лицето на Мартин Механджиев дарихме синята топка за благотворителен търг, организиран от Дарик радио и предаването „Ники Кънчев шоу“ заедно със сутрешния блок „Дарик Кафе“, спортно шоу „Гонг“ и сайта www.gong.bg. Благотворителният търг е днес, 10.12.2015 година, като ще ви информираме за всякакви новости по темата. Събраните средства ще отидат за сдружение „Аутизъм днес“ и фондация „Нашите недоносени деца“.

Поредното доста солидно количество капачки, събрани от Националната аматьорска лига по баскетбол в подкрепа на кампанията „Капачки в действие“. Този препълнен кашон с капачки вече е в събирателен пункт на кампанията.

В крайна сметка синята топка беше продадена за 260 лева на благотворителния търг, а тези 260 лева ще отидат за сдружение „Аутизъм днес“ и фондация „Нашите недоносени деца“.

Съставът на екипа на Националната аматьорска лига по баскетбол в Добрич: Марин Механджиев, Борис Данаилов, Мартин Механджиев, Галина Йотова. Още много голяма част от екипа имаше огромното желание да присъства на Коледния турнир, но поради една или друга причина не успя. За сметка на това, подкрепата на останалата част от екипа също беше огромна. Въпреки че участието на НАЛБ в турнира може да е останало в сянка до известна степен, от Националната аматьорска лига по баскетбол искаме да споделим, че се гордеем с екипа си! А четиримата на снимката изминаха над 1000 километра, отдадоха на турнира трите дни по Коледа, обслужиха го напълно безвъзмездно и покриха изцяло разходите си за всичко. Факти, които вероятно за мнозина биха изглеждали доста наивно, но факти, които за пореден път ни карат да бъдем горди с този екип. Екип, който за пореден път доказа огромната си любов към баскетбола.

НАЛБ с нова благотворителна инициатива в подкрепа на ЦСКА

Снимка за спомен от благотворителния мач между Сектор Г и БК ЦСКА, проведен на 06.02.2016 година, Събота, в зала Румен Пейчев, организиран със съдействието на Националната аматьорска лига по баскетбол.

Ние от Националната аматьорска лига по баскетбол ще бъдем на събитието и за пореден път заявяваме най-отговорно, че сме готови да подкрепим всякаква благородни каузи, каквато несъмнено е и тази!

Снимки за спомен и от благотворителния 3х3 турнир, проведен в зала Олимпиада, Пловдив на 15.05.2016 година.

От НАЛБ продължаваме да вярваме, че спортът в училищата е изключително важен!


Синята топка се върна там откъдето тръгна

Вчера в събирателен пункт на кампанията от Националната аматьорска лига по баскетбол предадохме пореден препълнен кашон с капачки в подкрепа на кампанията „Капачки в действие“.

Разбира се, от НАЛБ благодарим за положителното отношение, което домакините от КК Данило Божкович Гърделица Лесковац за пореден път демонстрираха към нас! Благодарим и за всички подаръци!

Благодарности на Община Габрово и БК Чардафон-Орловец за поредното признание към НАЛБ! В края на турнира за купата на Община Габрово „Христо Донков“ Марин Механджиев беше удостоен с грамота и благодарствен плакет.

Снимка за спомен преди приятелския двубой между София Лайънс и юношите на Локомотив, проведен на 11.09.2016 година в зала Овергаз Арена. Както обявихме, от Националната аматьорска лига по баскетбол искахме да се отблагодарим на ръководството на Локомотив за положителното отношение и постоянните покани част от екипа на НАЛБ да обслужва контролните срещи на юношеския отбор. Затова и организирахме този приятелски мач за сметка на НАЛБ. Благодарности и на София Лайънс за приетата покана – това беше избраният отбор от ръководството на Локомотив. На юношите и ръководството на Локомотив желаем много успехи и се надяваме, че ще се виждаме все по-често в НАЛБ.

Радваме се да обявим, че от НАЛБ ще имаме възможността да подкрепим изключително социално, приятно и емоционално събитие. Надяваме се там да видим и участници в НАЛБ със своите домашни любимци.

От Националната аматьорска лига по баскетбол вярваме, че бъдещето на баскетбола в България зависи само от тези, които наистина обичаме този спорт. И въпреки че НАЛБ не е организацията, която е „назначена“ или „призвана“ да отговаря за целия този процес, както сме доказвали многократно, ние няма да спрем да правим каквото е по силите ни, за да допринасяме за развитието на баскетбола у нас.

От Националната аматьорска лига по баскетбол вярваме, че бъдещето на баскетбола в България зависи само от тези, които наистина обичаме този спорт. Част – поредна.

През последния уикенд от Националната аматьорска лига по баскетбол отново спомогнахме да има баскетбол. Треньорът на БК Тракия Стамболийски Никола Пайтаков (или както го знаят всички деца – чичо Кольо) иска да направи Коледен турнир в залата в Стамболийски. Обръща се към казионната организация, която третира баскетбола като нещо свое. Обяснява, че иска да направи нещо положително за децата, но няма средства. Не му трябва много – един съдия ще свърши работа. Извинява се, че не може да му предложи нищо, но обещава да го почерпи на празненството с децата след това. От въпросната организация отказват съдействие, защото нямат интерес към подобни начинания. По добро стечение на обстоятелствата чичо Кольо се свързва с Панайот Цонев, който е част от екипа на НАЛБ. След 3-секундно обсъждане е ясно – от НАЛБ в лицето на Цонев ще бъдем на събитието и ще помогнем с каквото можем. Турнирът преминава чудесно. Както се вижда, дори на турнира в Стамболийски има отбори, които се състезават с екипировка, изготвена със съдействието на НАЛБ. По време на турнира, който се проведе на 11.12.2016 година, Никола Пайтаков все пак предлага да заплати на Панайот Цонев за услугата. Без нито секунда замисляне Цонев отказва парите и обяснява, че просто иска да спомогне за оптималното провеждане на събитието.

От Националната аматьорска лига по баскетбол вярваме, че бъдещето на баскетбола в България зависи само от тези, които наистина обичаме този спорт. Част – поредна.

НАЛБ организира благотворителен мач в подкрепа на паметник на културата

НАЛБ продължава подкрепата си по темата “аутизъм”

НАЛБ в подкрепа на благотворителен 3х3 турнир в Разград

Снимка за спомен от благотворителния турнир „Да помогнем на Еля“, който се проведе днес, 14.04.2017 година, в град Разград.

От Националната аматьорска лига по баскетбол няма да спираме с дейностите си в името на обществото, на баскетбола и особено на подрастващите.

На 22.04.2017 година от Националната аматьорска лига по баскетбол организирахме благотворителен мач в подкрепа на паметник на културата. Става дума за Разбоишкия манастир „Въведение на Св. Богородица“.

Още веднъж благодарим на всички замесени във връзка с организирания от Националната аматьорска лига по баскетбол благотворителен мач в подкрепа на паметник на културата – Разбоишкия манастир „Въведение на Св. Богородица“!

Вчера в събирателен пункт на кампанията от Националната аматьорска лига по баскетбол предадохме пореден препълнен чувал с капачки в подкрепа на кампанията „Капачки в действие“. Както знаете, мисията на кампанията е максимално много домове за деца да бъдат снабдени с електрически уреди.

От Националната аматьорска лига по баскетбол се радваме да обявим и още едно дарение, което направихме вчера, 18.05.2017 година. Става дума за изключително много дрехи (3 препълнени чувала, както се вижда), предимно спортни такива. Дарението беше осъществено чрез пункт за дарения на Български червен кръст.

Във връзка с информацията за кампанията „Капачки в действие“, която подкрепяме за поредна година, малко след като обявихме, че сме направили поредно предаване на солидно количество капачки, участници в Националната аматьорска лига по баскетбол отново ни потърсиха, за да предадат събрани от тях капачки.

НАЛБ в подкрепа на децата и младежите в Социален и младежки център “Св. Константин”

Във връзка с информацията за кампанията „Капачки в действие“, която подкрепяме за поредна година, малко след като обявихме, че сме направили поредно предаване на солидно количество капачки, участници в Националната аматьорска лига по баскетбол отново ни потърсиха, за да предадат събрани от тях капачки.

Във връзка с информацията за кампанията „Капачки в действие“, която подкрепяме за поредна година, малко след като обявихме, че сме направили поредно предаване на солидно количество капачки, участници в Националната аматьорска лига по баскетбол отново ни потърсиха, за да предадат събрани от тях капачки.

Във връзка с информацията за кампанията „Капачки в действие“, която подкрепяме за поредна година, малко след като обявихме, че сме направили поредно предаване на солидно количество капачки, приятели на Националната аматьорска лига по баскетбол отново ни потърсиха, за да предадат събрани от тях капачки. В случая дори получихме пратка с капачки.

Във връзка с информацията за кампанията „Капачки в действие“, която подкрепяме за поредна година, малко след като обявихме, че сме направили поредно предаване на солидно количество капачки, приятели на Националната аматьорска лига по баскетбол отново ни потърсиха, за да предадат събрани от тях капачки.

Днес в събирателен пункт на кампанията от Националната аматьорска лига по баскетбол предадохме поредните събрани изключително много капачки в подкрепа на кампанията „Капачки в действие“. Както знаете, мисията на кампанията е максимално много домове за деца да бъдат снабдени с електрически уреди.

Припомнете си снимката за спомен от благотворителния мач на 22.04.2017 година, организиран от Националната аматьорска лига по баскетбол в подкрепа на паметник на културата – Разбоишкия манастир „Въведение на Св. Богородица“.

От Националната аматьорска лига по баскетбол се радваме да обявим поредното дарение, което направихме. То беше направено вчера, 07.08.2017 година. Става дума за изключително много дрехи, предимно спортни такива. Дарението беше осъществено чрез пункт за дарения на Български червен кръст.

Припомнете си благотворителния мач на 22.04.2017 година, организиран от Националната аматьорска лига по баскетбол в подкрепа на паметник на културата – Разбоишкия манастир „Въведение на Св. Богородица“.

Припомнете си благотворителния мач на 22.04.2017 година, организиран от Националната аматьорска лига по баскетбол в подкрепа на паметник на културата – Разбоишкия манастир „Въведение на Св. Богородица“.

Припомнете си благотворителния мач на 22.04.2017 година, организиран от Националната аматьорска лига по баскетбол в подкрепа на паметник на културата – Разбоишкия манастир „Въведение на Св. Богородица“.

Припомнете си благотворителния мач на 22.04.2017 година, организиран от Националната аматьорска лига по баскетбол в подкрепа на паметник на културата – Разбоишкия манастир „Въведение на Св. Богородица“.

НАЛБ с благотворителна кауза по време на турнира “Веселин Господинов”

Благодарим сърдечно на всички, които станаха съпричастни с благотворителната инициатива, която от Националната аматьорска лига по баскетбол организирахме по време на турнира „Веселин Господинов“! Със сигурност децата и младежите в Социален и младежки център „Св. Константин“ също са благодарни!

От Националната аматьорска лига по баскетбол държим на обещанията си. Днес предадохме даренията, които от НАЛБ правим в полза на децата и младежите в Социален и младежки център „Св. Константин“.

От Националната аматьорска лига по баскетбол държим на обещанията си. Днес предадохме даренията, които от НАЛБ правим в полза на децата и младежите в Социален и младежки център „Св. Константин“.

От Националната аматьорска лига по баскетбол държим на обещанията си. Днес предадохме даренията, които от НАЛБ правим в полза на децата и младежите в Социален и младежки център „Св. Константин“.

От Националната аматьорска лига по баскетбол продължаваме с пълната си подкрепа към българския спорт!

За нас от Националната аматьорска лига по баскетбол е изключително удоволствие, когато помагаме!

От Националната аматьорска лига по баскетбол продължаваме с пълната си подкрепа към българския спорт!

От Националната аматьорска лига по баскетбол продължаваме с пълната си подкрепа към българския спорт!

НАЛБ в подкрепа на детско-юношеския баскетбол. Представяме ви БК Септември.

През миналата седмица от Националната аматьорска лига по баскетбол получихме добре опакован подарък. Подарък от едно от училищата, които от НАЛБ сме подпомагали. Снежен човек, изработен от първокласника Иван Якимов с помощта на пластмасови чашки. В писмото, което е част от пратката, пише, че снежният човек е изпълнен с коледен дух, вяра и много надежда. „И понеже по Коледа стават чудеса, ние вярваме, че вие ще успеете да върнете баскетбола в България на нивото, на което някога е бил. А това дава възможност за развитие на децата, които обичат този спорт.“

Сайтът на БК Септември вече е напълно готов. Както става ясно и от адреса на сайта, а и не само, проектът „БК Септември“ е силно подкрепен от Националната аматьорска лига по баскетбол. Това е поредният ход от страна на НАЛБ, благодарение на който искаме да спомогнем за развитието и популяризирането на спорта все повече и сред деца, учащи, подрастващи, юноши и младежи.

От Националната аматьорска лига по баскетбол съдействаме и на баскетболен клуб Септември 97 по отношение на екипировката на представителните отбори на клуба.

От Националната аматьорска лига по баскетбол се радваме да обявим поредното дарение, което направихме. То беше направено в Събота, на 13.01.2018 година. Става дума за изключително много дрехи, предимно спортни такива. Дарението беше осъществено чрез пункт за дарения на Български червен кръст.

От Националната аматьорска лига по баскетбол подкрепихме традиционния турнир в град Стамболийски за поредна година. Благодарим на домакините за поканата! Както многократно сме доказвали, за нас от НАЛБ няма проблем да съдействаме в името на баскетбола изцяло доброволно. Адмирираме дейността във всички краища на България и сме в пълна готовност да даваме всичко от себе си, за да бъде все по-успешна и мащабна.

От Националната аматьорска лига по баскетбол се радваме да обявим, че през тази седмица направихме нов подарък на БК Септември – чисто нова топка от най-висок клас. Щастливи сме, когато имаме възможността да помагаме, особено когато това допринася за разпространението на любимата игра, а и за предаването на любовта към играта нататък.

От Националната аматьорска лига по баскетбол няма да се уморим да даваме всичко от себе си в името на любимата си игра. Вярваме, че това е начинът да „заразяваме“ с любов към играта. Щастливи сме, когато виждаме детски усмивки. А още по-щастливи сме, когато те имат пряка връзка и с баскетболната игра.

На 2 и 3 Юни 2018 година от Националната аматьорска лига по баскетбол бяхме съорганизатори на международния турнир за купата на БК Септември, проведен в зала Септември. След края на турнира от БК Септември бяха подготвили и специален благодарствен плакет за НАЛБ. Благодарим за уважението и отношението! Турнирът за купата на Септември се превърна в истински празник за подрастващите и ние сме щастливи, че бяхме част от него. За нас е истинско удоволствие да даваме всичко от себе си, за да можем да предадем любовта към играта нататък!

На 2 и 3 Юни 2018 година от Националната аматьорска лига по баскетбол бяхме съорганизатори на международния турнир за купата на БК Септември, проведен в зала Септември. След края на турнира от БК Септември бяха подготвили и специален благодарствен плакет за НАЛБ. Благодарим за уважението и отношението! Обикновено ние сме тези, които връчваме награди и благодарствени плакети, но няма как да не се радваме при наличието на подобен жест към нас, благодарение на който отново осъзнаваме, че дейността ни е оценена. Турнирът за купата на Септември се превърна в истински празник за подрастващите и ние сме щастливи, че бяхме част от него. За нас е истинско удоволствие да даваме всичко от себе си, за да можем да предадем любовта към играта нататък! Благодарим на БК Септември за съвместната дейност!

От Националната аматьорска лига по баскетбол се радваме, че можем да допринасяме за развитието и популяризирането на любимата игра. Докато имаме и най-малки възможности няма да се откажем от благотворителната си дейност.

От Националната аматьорска лига по баскетбол се радваме да обявим поредното дарение, което направихме. То беше направено днес, Четвъртък, на 02.08.2018 година. Става дума за изключително много дрехи, предимно спортни такива. Дарението беше осъществено чрез пункт за дарения на Български червен кръст.

Както неведнъж сме заявявали и доказвали, от Националната аматьорска лига по баскетбол няма да се откажем не само от възможностите, свързани конкретно с развитието на баскетболната игра, а въобще от тези, свързани с развитието на обществото.

От Националната аматьорска лига по баскетбол се радваме да обявим, че направихме поредното си дарение. Този път става дума за 2 баскетболни топки от най-високия клас на Molten – GG7X. Топките вече влязоха в употреба и се ползват от децата в школата на баскетболен клуб Септември. Радваме се, че можем да подпомагаме развитието на деца и подрастващи, а и на баскетбола у нас като цяло по всевъзможни начини.

От официалното представителство на Molten за България – Диас Спорт – със специален жест към НАЛБ за изключителни заслуги за развитието на българския баскетбол! Сърдечни благодарности за оценката и отношението!

От Националната аматьорска лига по баскетбол се радваме да обявим поредното дарение, което направихме. То беше направено днес, Неделя, на 23.12.2018 година. Става дума за изключително много дрехи, предимно спортни такива. Дарението беше осъществено чрез пункт за дарения на Български червен кръст.

Сърдечни благодарности за отношението от БК Септември и връчения плакет в края на Коледния турнир на БК Септември за момчета до 14-годишна възраст, организиран съвместно с НАЛБ. Благодарим за оценката и жеста! Една от основните ни цели винаги е била да предадем любовта към играта нататък, а подобни събития, на които виждаме толкова много детски усмивки несъмнено ни карат да вярваме, че всичко това има смисъл.

Да бъдем по-добри

От Националната аматьорска лига по баскетбол се радваме да обявим поредното дарение, което направихме. То беше направено преди няколко дни. Става дума за изключително много дрехи, предимно спортни такива. Дарението беше осъществено чрез пункт за дарения на Български червен кръст.

Каузата на НАЛБ е общочовешка и се простира и отвъд любимата игра.

На 22.04.2017 година от НАЛБ организирахме благотворителен мач в подкрепа на паметник на културата – Разбоишкия манастир “Въведение на Св. Богородица”. Радваме се да обявим, че резултатите вследствие от събраните средства от демонстративния мач, организиран от НАЛБ, са налице – пътеката към параклиса е с нови стъпала, както може да видите и от снимките.

НАЛБ в подкрепа на болния от амиотрофична латерална склероза Емил Йорданов

Както обявихме, по време на всички двубои, които от НАЛБ организирахме на 18 и 19 Май 2019 година, на входа на залата беше поставена кутия за дарения в подкрепа на Емил Йорданов. Съвсем скоро кутията заедно с всички събрани средства ще бъде предадена на близките на Емил.

Както обявихме, по време на всички двубои, които от НАЛБ организирахме на 18 и 19 Май 2019 година, на входа на залата беше поставена кутия за дарения в подкрепа на Емил Йорданов.

От любов към играта!

Каузата на НАЛБ е общочовешка и се простира и отвъд любимата игра.

Каузата на НАЛБ е общочовешка и се простира и отвъд любимата игра.

От Националната аматьорска лига по баскетбол се радваме, че можем да допринасяме за развитието и популяризирането на любимата игра. Докато имаме и най-малки възможности няма да се откажем от благотворителната си дейност.

За нас е чест!

От Националната аматьорска лига по баскетбол се радваме да обявим поредното дарение, което направихме. То беше направено преди няколко дни. Става дума за изключително много дрехи, предимно спортни такива. Дарението беше осъществено чрез пункт за дарения на Български червен кръст.

Благотворителна кампания за старт на сезона

На 14 и 15 Септември 2019 година ще събираме средства за Ивайло Карабанчев. На 15.09.2019 година от 15:00 часа ще организираме изцяло за своя сметка благотворителен мач, в който ще се включат приятели и познати на Ивайло, а също така и представители на НАЛБ. През целия уикенд – 14-15.09.2019 година – на входа на зала Овергаз Арена ще бъде поставена кутия за дарения, както и подробна информация за Ивайло Карабанчев.

На 14 и 15 Септември 2019 година ще събираме средства за Ивайло Карабанчев. На 15.09.2019 година от 15:00 часа ще организираме изцяло за своя сметка благотворителен мач, в който ще се включат приятели и познати на Ивайло, а също така и представители на НАЛБ. През целия уикенд – 14-15.09.2019 година – на входа на зала Овергаз Арена ще бъде поставена кутия за дарения, както и подробна информация за Ивайло Карабанчев.

Благотворителната кампания за Ивайло Карабанчев продължава!

Снимка за спомен преди старта на благотворителния мач „Време за Ивайло“, който от НАЛБ организирахме на 15.09.2019 година. Събраните средства бяха предадени на представителите на Youth Talents още на 15.09.2019 година – след последния ни мач за уикенда. Краен резултат от благотворителния двубой: За Ивайло – За Карабанчев 57:58. Благодарим на всички, които се включиха в благотворителния мач „Време за Ивайло“! Благодарим на всички, които подкрепиха благотворителната ни инициатива на старта на сезон 2019/2020! Винаги, когато можем да направим добро за обществото под каквато и да е форма, НАЛБ е на разположение.

От Националната аматьорска лига по баскетбол се радваме да обявим поредното дарение, което направихме. То беше направено днес, 10.10.2019 година. Става дума за изключително много дрехи, предимно спортни такива. Дарението беше осъществено чрез пункт за дарения на Български червен кръст.

От Националната аматьорска лига по баскетбол се радваме да обявим поредното дарение, което направихме. То беше направено вчера, 07.11.2019 година. Става дума за изключително много дрехи, предимно спортни такива. Дарението беше осъществено чрез пункт за дарения на Български червен кръст.

От Националната аматьорска лига по баскетбол се радваме, че можем да допринасяме за развитието и популяризирането на любимата игра. Докато имаме и най-малки възможности няма да се откажем от благотворителната си дейност.

От Националната аматьорска лига по баскетбол се радваме да обявим поредното дарение, което направихме. То беше направено вчера, 22.12.2019 година. Става дума за изключително много дрехи, предимно спортни такива. Дарението беше осъществено чрез пункт за дарения на Български червен кръст.

От Националната аматьорска лига по баскетбол се радваме, че можем да допринасяме за развитието и популяризирането на любимата игра. Докато имаме и най-малки възможности няма да се откажем от благотворителната си дейност.

След като в продължение на дълги години от НАЛБ подкрепяхме кампанията „Капачки в действие“ (до нейното приключване), сега се радваме да обявим, че от известно време се включваме активно и в кампанията „Капачки за бъдеще“. Целта на кампанията е да бъдат закупени кувьози за максимално много болници, приоритетно в по-малки населени места. Благодарим на всички, които подкрепят активно както тази ни благородна инициатива, така и всички останали!

След като в продължение на дълги години от НАЛБ подкрепяхме кампанията „Капачки в действие“ (до нейното приключване), сега се радваме да обявим, че от известно време се включваме активно и в кампанията „Капачки за бъдеще“. Целта на кампанията е да бъдат закупени кувьози за максимално много болници, приоритетно в по-малки населени места. Благодарим на всички, които подкрепят активно както тази ни благородна инициатива, така и всички останали!

След като в продължение на дълги години от НАЛБ подкрепяхме кампанията „Капачки в действие“ (до нейното приключване), сега се радваме да обявим, че от известно време се включваме активно и в кампанията „Капачки за бъдеще“. Целта на кампанията е да бъдат закупени кувьози за максимално много болници, приоритетно в по-малки населени места. Благодарим на всички, които подкрепят активно както тази ни благородна инициатива, така и всички останали!

Миньор 2015 (Перник) с благороден жест

От Националната аматьорска лига по баскетбол се радваме да обявим поредното дарение, което направихме. Става дума за изключително много дрехи, предимно спортни такива. Дарението беше осъществено чрез пункт за дарения на Български червен кръст.

От Националната аматьорска лига по баскетбол се радваме, че можем да допринасяме за развитието и популяризирането на любимата игра. Докато имаме и най-малки възможности няма да се откажем от благотворителната си дейност.

От НАЛБ се радваме, че допринесохме за пореден баскетболен празник за подрастващи. На 21 и 22 Декември 2019 година се проведе традиционният Коледен турнир на БК Септември. Вярваме, че това е начинът да предаваме любовта към играта нататък и да върнем децата в залите. Благодарим за поканата! Благодарим искрено и за уважението! На разположение сме винаги, когато имаме възможност и с удоволствие ще допринасяме за всеки един баскетболен празник. За нас е чест!

От Националната аматьорска лига по баскетбол се радваме да обявим поредното дарение, което направихме. То беше направено вчера, 08.01.2020 година. Става дума за сериозно количество капачки. След като в продължение на дълги години от НАЛБ подкрепяхме кампанията „Капачки в действие“ (до нейното приключване), знаете, че от известно време се включваме активно и в кампанията „Капачки за бъдеще“. Целта на кампанията е да бъдат закупени кувьози за максимално много болници, приоритетно в по-малки населени места.

От Националната аматьорска лига по баскетбол се радваме да обявим, че направихме поредното си дарение. Този път става дума за 3 баскетболни топки от най-високия клас на Molten – GG7X. Топките вече влязоха в употреба и се ползват от децата в школата на баскетболен клуб Септември. Радваме се, че можем да подпомагаме развитието на деца и подрастващи, а и на баскетбола у нас като цяло по всевъзможни начини.

Преди около седмица с нас се свърза Петър Вацов – човек, който колекционира календарчета от 57 години и може да се похвали с десетки хиляди календарчета в колекцията си. Г-н Вацов искаше да обогати колекцията си и с календарчета на НАЛБ. Разбира се, за нас беше удоволствие да му предоставим календарчета на НАЛБ от всички години, за които сме изработвали такива. Ще се радваме, ако имате стари календарчета и искате да допринесете за колекцията на Петър Вацов, да се свържете с нас, а след това ние с радост ще го поканим отново по време на мероприятията на НАЛБ, за да му подарим и всички нови събрани календарчета. Вярваме, че няма абсолютно никаква причина да не окажем съдействие, ако можем да го направим. Благодарим на Петър Вацов за интереса към НАЛБ и се радваме, че календарчета на НАЛБ вече има на още едно сигурно място – в изумителната му колекция!

От Националната аматьорска лига по баскетбол се радваме да обявим поредното дарение, което направихме. Става дума за сериозно количество капачки. След като в продължение на дълги години от НАЛБ подкрепяхме кампанията „Капачки в действие“ (до нейното приключване), знаете, че от известно време се включваме активно и в кампанията „Капачки за бъдеще“. Целта на кампанията е да бъдат закупени кувьози за максимално много болници, приоритетно в по-малки населени места.

От Националната аматьорска лига по баскетбол продължаваме с пълната си подкрепа към българския спорт!

От Националната аматьорска лига по баскетбол се радваме, че можем да допринасяме за развитието и популяризирането на любимата игра. В последния месец от НАЛБ разработихме проект за фенски шал на БК Септември и подарихме 10 броя на клуба. Вярваме, че добрата атмосфера по време на срещите е сигурна предпоставка за повече любов към играта сред подрастващите. Радваме се, че можем да подпомагаме развитието на деца и подрастващи, а и на баскетбола у нас като цяло по всевъзможни начини. Няма да се откажем от стремежа си да предаваме любовта към играта нататък.

Преди известно време с нас се свърза Деян от Сърбия. Той е колекционер на флагчета, ключодържатели, значки и всякакви други сувенири на баскетболни клубове и организации. Впечатлен от маркетинга и цялостната организация на НАЛБ, Деян искаше да се сдобие с някои сувенири и от НАЛБ. От НАЛБ изпратихме до Деян в Сърбия няколко подаръка, които той беше харесал предварително за колекцията си – 2 ключодържателя, общо 4 значки – по 2 от 2 различни вида, общо 2 флагчета – по 1 от 2 различни вида. Впоследствие Деян ни изпрати няколко снимки с част от колекцията си, както и информация относно запознанството си с НАЛБ: „Получих сувенирите, които ми изпратихте. Изглеждат страхотно и съм много благодарен, че вече са част от колекцията ми! Още когато попаднах на сайта на НАЛБ останах силно впечатлен – великолепна работа! НАЛБ е организация за любители, но има сувенири – нещо, с което не могат да се похвалят професионалната лига в Сърбия и дори Адриатическата лига. Това веднага ми даде яснота за това колко сериозен проект е НАЛБ. Съжалявам, че не мога да изпратя снимка на цялата си колекция в момента, но още веднъж благодаря много за жеста!“.

От Националната аматьорска лига по баскетбол се радваме, че можем да допринасяме за развитието и популяризирането на любимата игра. В последния месец от НАЛБ разработихме проект за фенски шал на БК Септември и подарихме 10 броя на клуба. Вярваме, че добрата атмосфера по време на срещите е сигурна предпоставка за повече любов към играта сред подрастващите. Радваме се, че можем да подпомагаме развитието на деца и подрастващи, а и на баскетбола у нас като цяло по всевъзможни начини. Няма да се откажем от стремежа си да предаваме любовта към играта нататък.

Преди известно време с нас се свърза Деян от Сърбия. Той е колекционер на флагчета, ключодържатели, значки и всякакви други сувенири на баскетболни клубове и организации. Впечатлен от маркетинга и цялостната организация на НАЛБ, Деян искаше да се сдобие с някои сувенири и от НАЛБ. От НАЛБ изпратихме до Деян в Сърбия няколко подаръка, които той беше харесал предварително за колекцията си – 2 ключодържателя, общо 4 значки – по 2 от 2 различни вида, общо 2 флагчета – по 1 от 2 различни вида. Впоследствие Деян ни изпрати няколко снимки с част от колекцията си, както и информация относно запознанството си с НАЛБ: „Получих сувенирите, които ми изпратихте. Изглеждат страхотно и съм много благодарен, че вече са част от колекцията ми! Още когато попаднах на сайта на НАЛБ останах силно впечатлен – великолепна работа! НАЛБ е организация за любители, но има сувенири – нещо, с което не могат да се похвалят професионалната лига в Сърбия и дори Адриатическата лига. Това веднага ми даде яснота за това колко сериозен проект е НАЛБ. Съжалявам, че не мога да изпратя снимка на цялата си колекция в момента, но още веднъж благодаря много за жеста!“.

От Националната аматьорска лига по баскетбол продължаваме с пълната си подкрепа към българския спорт!

От Националната аматьорска лига по баскетбол продължаваме с пълната си подкрепа към българския спорт!

След като в продължение на дълги години от НАЛБ подкрепяхме кампанията „Капачки в действие“ (до нейното приключване), сега знаете, че се включваме активно и в кампанията „Капачки за бъдеще“. Целта на кампанията е да бъдат закупени кувьози за максимално много болници, приоритетно в по-малки населени места. Благодарим на Леон Лалов от Норт Уест-Глобал Тест и на всички останали, които подкрепят активно както тази ни благородна инициатива, така и всички останали!

Каузата на НАЛБ е общочовешка и се простира и отвъд любимата игра.

Преди по-малко от месец ви представихме Петър Вацов – колекционер на календарчета от 57 години – който се свърза с нас в желанието си да се сдобие с календарчета на НАЛБ. След като историята му стана достояние на всички участници в НАЛБ, много от тях се свързаха с нас, за да ни предоставят свои календарчета, които да достигнат до Петър Вацов. Радваме се да обявим, че всички тези календарчета вече са при него. От името на г-н Вацов благодарим на всички, които обогатиха колекцията му! Ако имате още стари календарчета и искате да допринесете за колекцията на Петър Вацов, няма проблем да се свържете с нас, а след това ние с радост ще го поканим отново по време на мероприятията на НАЛБ, за да му подарим и всички нови събрани календарчета. Вярваме, че няма абсолютно никаква причина да не окажем съдействие, ако можем да го направим. Благодарим на Петър Вацов за интереса към НАЛБ и се радваме, че календарчета на НАЛБ вече има на още едно сигурно място – в изумителната му колекция!

От Националната аматьорска лига по баскетбол продължаваме с пълната си подкрепа към българския спорт!

От Националната аматьорска лига по баскетбол се радваме да обявим поредното дарение, което направихме. То беше направено днес, 04.03.2020 година. Става дума за изключително много дрехи, предимно спортни такива. Дарението беше осъществено чрез пункт за дарения на Български червен кръст.

Каузата на НАЛБ е общочовешка и се простира и отвъд любимата игра.

Продължаваме с благотворителната си дейност дори и по време на пандемия. От Националната аматьорска лига по баскетбол се радваме да обявим поредното дарение, което направихме. То беше направено вчера, 11.04.2020 година. Става дума за изключително много дрехи. Дарението беше осъществено чрез пункт за дарения на Български червен кръст.

Продължаваме с благотворителната си дейност дори и по време на пандемия. От Националната аматьорска лига по баскетбол се радваме да обявим поредното дарение, което направихме. То беше направено вчера, 19.04.2020 година. Става дума за изключително много дрехи. Дарението беше осъществено чрез пункт за дарения на Български червен кръст.

Преди десетина дни с нас се свърза Митко Цанев – колекционер на календарчета от Варна. Няколко дни по-късно от Националната аматьорска лига по баскетбол вече бяхме изпратили за своя сметка календарчета на НАЛБ, с които г-н Цанев да обогати колекцията си. Разбира се, за нас беше удоволствие да му предоставим календарчета на НАЛБ от всички години, за които сме изработвали такива. Ето какво написа Митко Цанев в публикацията, с която се похвали, че вече в колекцията му има и календарчета на НАЛБ: „Получих страхотен подарък от НАЛБ! Уникални! Благодаря за отзивчивостта и бързата реакция!“. Вярваме, че няма абсолютно никаква причина да не окажем съдействие, ако можем да го направим. Благодарим на Митко Цанев за интереса към НАЛБ и се радваме, че календарчета на НАЛБ вече има на още едно сигурно място – в страхотната му колекция!

Вярваме, че няма абсолютно никаква причина да не окажем съдействие, ако можем да го направим. Благодарим на Митко Цанев за интереса към НАЛБ и се радваме, че календарчета на НАЛБ вече има на още едно сигурно място – в страхотната му колекция! Благодарим за хубавите думи!

Това са календарчетата, които подарихме на Митко Цанев за колекцията му. Благодарим на Митко Цанев за интереса към НАЛБ и се радваме, че календарчета на НАЛБ вече има на още едно сигурно място – в страхотната му колекция!

Снимка за спомен от посещението на НАЛБ в Центъра за настаняване от семеен тип за деца и младежи с увреждания с потребност от постоянни медицински грижи в град Перник на 19.05.2020 година. При посещението си от Националната аматьорска лига по баскетбол направихме голямо дарение от името на всички, които са част от НАЛБ – необходими продукти за децата, които са настанени в Центъра. Директорът на Центъра за деца и младежи с увреждания Ани Веселинова ни информира какво е необходимо, като от НАЛБ имахме пълна готовност да осъществим дарението още преди началото на извънредното положение у нас, но наложените мерки го забавиха във времето. За нас беше истинско удоволствие! Благодарим за гостоприемството! По този начин осъществихме поредната инициатива, която е част от благотворителната ни дейност. Вярваме, че всеки трябва да се стреми да прави добро, винаги когато има тази възможност.

За нас беше истинско удоволствие! Благодарим за гостоприемството! По този начин осъществихме поредната инициатива, която е част от благотворителната ни дейност. Вярваме, че всеки трябва да се стреми да прави добро, винаги когато има тази възможност.

НАЛБ с дарение за център за деца и младежи с увреждания

Каузата на НАЛБ е общочовешка и се простира и отвъд любимата игра.

Каузата на НАЛБ е общочовешка и се простира и отвъд любимата игра.

Каузата на НАЛБ е общочовешка и се простира и отвъд любимата игра.

Каузата на НАЛБ е общочовешка и се простира и отвъд любимата игра.

Преди известно време с нас се свърза Елеонора Бонева, която колекционира календарчета. Както знаете, преди нея и други колекционери са се свързвали с нас с молба да се сдобият с календарчета, които от НАЛБ сме изработвали през годините. Това са календарчетата, които от НАЛБ изпратихме като подарък към г-жа Бонева за своя сметка, за да обогати колекцията си. Разбира се, за нас беше удоволствие да й предоставим календарчета на НАЛБ от всички години, за които сме изработвали такива и от които все още имаме налични. Вярваме, че няма абсолютно никаква причина да не окажем съдействие, ако можем да го направим. Благодарим на Елеонора Бонева за интереса към НАЛБ и се радваме, че календарчета на НАЛБ вече има на още едно сигурно място – в страхотната й колекция!

Каузата на НАЛБ е общочовешка и се простира и отвъд любимата игра.

Каузата на НАЛБ е общочовешка и се простира и отвъд любимата игра.

Страхотен спомен отпреди 5 години – от НАЛБ получихме поздравително писмо от Министерството на младежта и спорта.

Вярваме, че няма абсолютно никаква причина да не окажем съдействие, ако можем да го направим. Благодарим на Елеонора Бонева за интереса към НАЛБ и се радваме, че календарчета на НАЛБ вече има на още едно сигурно място – в страхотната й колекция! Благодарим за хубавите думи!

Каузата на НАЛБ е общочовешка и се простира и отвъд любимата игра.

Каузата на НАЛБ се простира и отвъд любимата игра. Вярваме, че никога не трябва да спираме да бъдем добри.

От Националната аматьорска лига по баскетбол се радваме да обявим поредното дарение, което направихме. То беше направено днес, 01.02.2021 година. Става дума за изключително много дрехи, предимно спортни такива. Дарението беше осъществено чрез пункт за дарения на Български червен кръст. Както винаги сме споменавали и показвали, с удоволствие ще се включваме все повече и във все повече подобни благородни инициативи.

На 19.05.2020 година от НАЛБ посетихме Центъра за настаняване от семеен тип за деца и младежи с увреждания с потребност от постоянни медицински грижи в град Перник. При посещението си от Националната аматьорска лига по баскетбол направихме голямо дарение от името на всички, които са част от НАЛБ – необходими продукти за децата, които са настанени в Центъра. Останахме изключително трогнати от вниманието, което получихме от ръководството и децата в Центъра по случай Баба Марта. Благодарим за вниманието! Ще се радваме да се видим скоро отново. Каузата на НАЛБ е общочовешка и се простира и отвъд любимата игра. Вярваме, че всеки трябва да се стреми да прави добро, винаги когато има тази възможност.

Преди известно време с нас се свърза Паулина Лазарова, която колекционира календарчета. Както знаете, преди нея и други колекционери са се свързвали с нас с молба да се сдобият с календарчета, които от НАЛБ сме изработвали през годините. Това са календарчетата, които от НАЛБ изпратихме като подарък към г-жа Лазарова за своя сметка, за да обогати колекцията си. Разбира се, за нас беше удоволствие да й предоставим календарчета на НАЛБ от всички години, за които сме изработвали такива и от които все още имаме налични. Вярваме, че няма абсолютно никаква причина да не окажем съдействие, ако можем да го направим. Благодарим на Паулина Лазарова за интереса към НАЛБ и се радваме, че календарчета на НАЛБ вече има на още едно сигурно място – в страхотната й колекция!

Вярваме, че няма абсолютно никаква причина да не окажем съдействие, ако можем да го направим. Благодарим на Паулина Лазарова за интереса към НАЛБ и се радваме, че календарчета на НАЛБ вече има на още едно сигурно място – в страхотната й колекция! Благодарим за хубавите думи! Ако някой има възможност и желание да допринесе за благородната кауза, с която г-жа Лазарова се е заела и за която пише в писмото, от НАЛБ изказваме пълна готовност да съдействаме с каквото можем – просто се свържете с нас.

От Националната аматьорска лига по баскетбол се радваме да обявим поредното дарение, което направихме. То беше направено днес, 29.08.2021 година. Става дума за изключително много дрехи, предимно спортни такива. Дългогодишният участник в НАЛБ Николай Николов дари и над 20 свои спортни и най-вече баскетболни артикула. Дарението беше осъществено чрез пункт за дарения на Български червен кръст. Както винаги сме споменавали и показвали, с удоволствие ще се включваме все повече и във все повече подобни благородни инициативи. Благодарим за подкрепата към тези ни начинания както на Николай Николов, така и на всички останали членове на голямото семейство на НАЛБ, които се включват активно винаги, когато имат възможност!

От Националната аматьорска лига по баскетбол се радваме да обявим поредното дарение, което направихме. То беше направено на 16.11.2021 година. Става дума за сериозно количество капачки. След като в продължение на дълги години от НАЛБ подкрепяхме кампанията „Капачки в действие“ (до нейното приключване), знаете, че от години се включваме активно и в кампанията „Капачки за бъдеще“. Целта на кампанията е да бъдат закупени кувьози за максимално много болници, приоритетно в по-малки населени места. Както винаги сме споменавали и показвали, с удоволствие ще се включваме все повече и във все повече подобни благородни инициативи.

От Националната аматьорска лига по баскетбол се радваме да обявим поредното дарение, което направихме. Става дума за сериозно количество капачки. След като в продължение на дълги години от НАЛБ подкрепяхме кампанията „Капачки в действие“ (до нейното приключване), знаете, че от години се включваме активно и в кампанията „Капачки за бъдеще“. Целта на кампанията е да бъдат закупени кувьози за максимално много болници, приоритетно в по-малки населени места. Както винаги сме споменавали и показвали, с удоволствие ще се включваме все повече и във все повече подобни благородни инициативи.

От Националната аматьорска лига по баскетбол се радваме да обявим поредното дарение, което направихме. То беше направено вчера, 02.12.2021 година. Става дума за изключително много дрехи, предимно спортни такива. Дарението беше осъществено чрез пункт за дарения на Български червен кръст. Както винаги сме споменавали и показвали, с удоволствие ще се включваме все повече и във все повече подобни благородни инициативи.

От Националната аматьорска лига по баскетбол се радваме да обявим поредното дарение, което направихме. То беше направено на 15.12.2021 година. Става дума за изключително много дрехи, предимно спортни такива. Дарението беше осъществено чрез пункт за дарения на Български червен кръст. Както винаги сме споменавали и показвали, с удоволствие ще се включваме все повече и във все повече подобни благородни инициативи.

От Националната аматьорска лига по баскетбол се радваме да обявим поредното дарение, което направихме. То беше направено днес, 29.07.2022 година. Става дума за изключително много дрехи, предимно спортни такива. Дарението беше осъществено чрез пункт за дарения на Български червен кръст. Както винаги сме споменавали и показвали, с удоволствие ще се включваме все повече и във все повече подобни благородни инициативи.

От Националната аматьорска лига по баскетбол се радваме да обявим поредното дарение, което направихме. То беше направено днес, 31.07.2022 година. Става дума за изключително много дрехи, предимно спортни такива. Дарението беше осъществено чрез пункт за дарения на Български червен кръст. Както винаги сме споменавали и показвали, с удоволствие ще се включваме все повече и във все повече подобни благородни инициативи.

От Националната аматьорска лига по баскетбол се радваме да обявим поредното дарение, което направихме. То беше направено вчера, 04.08.2022 година. Става дума за изключително много дрехи, предимно спортни такива. Дарението беше осъществено чрез пункт за дарения на Български червен кръст. Както винаги сме споменавали и показвали, с удоволствие ще се включваме все повече и във все повече подобни благородни инициативи.

От Националната аматьорска лига по баскетбол се радваме да обявим поредното дарение, което направихме. То беше направено вчера, 05.09.2022 година. Става дума за изключително много дрехи, предимно спортни такива. Дарението беше осъществено чрез пункт за дарения на Български червен кръст. Както винаги сме споменавали и показвали, с удоволствие ще се включваме все повече и във все повече подобни благородни инициативи.

От Националната аматьорска лига по баскетбол се радваме да обявим поредното дарение, което направихме. То беше направено на 06.09.2022 година. Става дума за изключително много дрехи, предимно спортни такива. Дарението беше осъществено чрез пункт за дарения на Български червен кръст. Както винаги сме споменавали и показвали, с удоволствие ще се включваме все повече и във все повече подобни благородни инициативи.

От Националната аматьорска лига по баскетбол се радваме да обявим поредното дарение, което направихме. То беше направено на 09.09.2022 година. Става дума за сериозно количество капачки. След като в продължение на дълги години от НАЛБ подкрепяхме кампанията „Капачки в действие“ (до нейното приключване), знаете, че от години се включваме активно и в кампанията „Капачки за бъдеще“. Целта на кампанията е да бъдат закупени кувьози за максимално много болници, приоритетно в по-малки населени места. Както винаги сме споменавали и показвали, с удоволствие ще се включваме все повече и във все повече подобни благородни инициативи.

От Националната аматьорска лига по баскетбол се радваме да обявим поредното дарение, което направихме. Става дума за сериозно количество капачки. След като в продължение на дълги години от НАЛБ подкрепяхме кампанията „Капачки в действие“ (до нейното приключване), знаете, че от години се включваме активно и в кампанията „Капачки за бъдеще“. Целта на кампанията е да бъдат закупени кувьози за максимално много болници, приоритетно в по-малки населени места. Както винаги сме споменавали и показвали, с удоволствие ще се включваме все повече и във все повече подобни благородни инициативи.

Използваме възможността да благодарим на всички училища, общини, клубове, фенове, които се свързват с Националната аматьорска лига по баскетбол за съдействие при организиране на баскетболни мероприятия! В случая част от екипа на НАЛБ съдейства за провеждането на ученически мачове. Въпреки изключително натоварения ни график няма да спрем да помагаме и да участваме във всякакви събития и мероприятия, на които сме поканени и в които виждаме смисъл за развитието и популяризирането на любимата ни игра.

От Националната аматьорска лига по баскетбол продължаваме с пълната си подкрепа към българския спорт!

Честито Рождество Христово! Бъдете здрави и щастливи! От Националната аматьорска лига по баскетбол се радваме, че можем да допринасяме за развитието и популяризирането на любимата игра. Докато имаме и най-малки възможности няма да се откажем от благотворителната си дейност.

От Националната аматьорска лига по баскетбол се радваме да обявим поредното дарение, което направихме. То беше направено вчера, 25.12.2022 година. Става дума за изключително много дрехи, предимно спортни такива. Дарението беше осъществено чрез пункт за дарения на Български червен кръст. Както винаги сме споменавали и показвали, с удоволствие ще се включваме все повече и във все повече подобни благородни инициативи.

От Националната аматьорска лига по баскетбол се радваме, че можем да допринасяме за развитието и популяризирането на любимата игра. Докато имаме и най-малки възможности няма да се откажем от благотворителната си дейност.

От Националната аматьорска лига по баскетбол се радваме да обявим поредното дарение, което направихме. То беше направено вчера, 09.01.2023 година. Става дума за изключително много дрехи, предимно спортни такива. Дарението беше осъществено чрез пункт за дарения на Български червен кръст. Както винаги сме споменавали и показвали, с удоволствие ще се включваме все повече и във все повече подобни благородни инициативи.

От Националната аматьорска лига по баскетбол се радваме, че можем да допринасяме за развитието и популяризирането на любимата игра. Докато имаме и най-малки възможности няма да се откажем от благотворителната си дейност.

От Националната аматьорска лига по баскетбол се радваме да обявим поредното дарение, което направихме. То беше направено днес, 13.01.2023 година. Става дума за изключително много дрехи, предимно спортни такива. Дарението беше осъществено чрез пункт за дарения на Български червен кръст. Както винаги сме споменавали и показвали, с удоволствие ще се включваме все повече и във все повече подобни благородни инициативи.

Използваме възможността да благодарим на всички училища, общини, клубове, фенове, които се свързват с Националната аматьорска лига по баскетбол за съдействие при организиране на баскетболни мероприятия! В случая част от екипа на НАЛБ съдейства за провеждането на ученически мачове. Въпреки изключително натоварения ни график няма да спрем да помагаме и да участваме във всякакви събития и мероприятия, на които сме поканени и в които виждаме смисъл за развитието и популяризирането на любимата ни игра.

От Националната аматьорска лига по баскетбол продължаваме с пълната си подкрепа към българския спорт!

Използваме възможността да благодарим на всички училища, общини, клубове, фенове, които се свързват с Националната аматьорска лига по баскетбол за съдействие при организиране на баскетболни мероприятия! В случая част от екипа на НАЛБ съдейства за провеждането на ученически мачове. Въпреки изключително натоварения ни график няма да спрем да помагаме и да участваме във всякакви събития и мероприятия, на които сме поканени и в които виждаме смисъл за развитието и популяризирането на любимата ни игра.

От Националната аматьорска лига по баскетбол се радваме да обявим поредното дарение, което направихме. То беше направено на 11.02.2023 година в полза на пострадалите от земетресенията в Турция и Сирия. На снимките може да видите част от принадлежностите, за които се информирахме, че са необходими за малки деца и бебета и които дарихме чрез пункт за дарения в полза на пострадалите от земетресенията в Турция и Сирия. Както винаги сме споменавали и показвали, с удоволствие ще се включваме все повече и във все повече подобни благородни инициативи.

Каузата на НАЛБ е общочовешка и се простира и отвъд любимата игра.

НАЛБ с инициатива в 97 СУ „Братя Миладинови“

НАЛБ се включва в инициативата „Панаир на добрината“

От Националната аматьорска лига по баскетбол продължаваме с пълната си подкрепа към българския спорт!

Вестник „Аз-буки“: Панаир на добрината

Вестник „Аз-буки“: Силата на речта и спорта

НАЛБ се включи в откриването на баскетболно игрище в София

От Националната аматьорска лига по баскетбол се радваме, че можем да допринасяме за развитието и популяризирането на любимата игра. Докато имаме и най-малки възможности няма да се откажем от благотворителната си дейност.

Зов за помощ!

От Националната аматьорска лига по баскетбол се радваме да обявим поредното дарение, което направихме. То беше направено на 28.08.2023 година. Става дума за сериозно количество капачки. След като в продължение на дълги години от НАЛБ подкрепяхме кампанията „Капачки в действие“ (до нейното приключване), знаете, че от години се включваме активно и в кампанията „Капачки за бъдеще“. Целта на кампанията е да бъдат закупени кувьози за максимално много болници, приоритетно в по-малки населени места. Както винаги сме споменавали и показвали, с удоволствие ще се включваме все повече и във все повече подобни благородни инициативи.

От Националната аматьорска лига по баскетбол се радваме да обявим поредното дарение, което направихме. Става дума за сериозно количество капачки. След като в продължение на дълги години от НАЛБ подкрепяхме кампанията „Капачки в действие“ (до нейното приключване), знаете, че от години се включваме активно и в кампанията „Капачки за бъдеще“. Целта на кампанията е да бъдат закупени кувьози за максимално много болници, приоритетно в по-малки населени места. Както винаги сме споменавали и показвали, с удоволствие ще се включваме все повече и във все повече подобни благородни инициативи.

От Националната аматьорска лига по баскетбол се радваме да обявим поредното дарение, което направихме. То беше направено вчера, 05.09.2023 година. Става дума за изключително много дрехи, предимно спортни такива. Дарението беше осъществено чрез пункт за дарения на Български червен кръст. Както винаги сме споменавали и показвали, с удоволствие ще се включваме все повече и във все повече подобни благородни инициативи.

От Националната аматьорска лига по баскетбол се радваме да обявим поредното дарение, което направихме. То беше направено вчера, 16.11.2023 година. Става дума за изключително много дрехи, предимно спортни такива. Дарението беше осъществено чрез пункт за дарения на Български червен кръст. Както винаги сме споменавали и показвали, с удоволствие ще се включваме все повече и във все повече подобни благородни инициативи.

От Националната аматьорска лига по баскетбол се радваме, че можем да допринасяме за развитието и популяризирането на любимата игра. Докато имаме и най-малки възможности няма да се откажем от благотворителната си дейност.

От Националната аматьорска лига по баскетбол продължаваме с пълната си подкрепа към българския спорт!

От Националната аматьорска лига по баскетбол благодарим на всички, с които работихме успешно и се подкрепяхме и през 2023 година! Благодарим и за засвидетелстваното уважение!

От Националната аматьорска лига по баскетбол се радваме, че можем да допринасяме за развитието и популяризирането на любимата игра. Докато имаме и най-малки възможности няма да се откажем от благотворителната си дейност.

От Националната аматьорска лига по баскетбол се радваме, че можем да допринасяме за развитието и популяризирането на любимата игра. А както знаете, каузата на НАЛБ е и общочовешка и се простира и отвъд любимата игра. Както винаги сме споменавали и показвали, с удоволствие ще се включваме все повече и във все повече подобни благородни инициативи.

От Националната аматьорска лига по баскетбол се радваме да обявим поредното дарение, което направихме. То беше направено днес, 04.01.2024 година. Става дума за изключително много дрехи, предимно спортни такива. Дарението беше осъществено чрез пункт за дарения на Български червен кръст. Както винаги сме споменавали и показвали, с удоволствие ще се включваме все повече и във все повече подобни благородни инициативи.

Използваме възможността да благодарим на всички училища, общини, клубове, фенове, които се свързват с Националната аматьорска лига по баскетбол за съдействие при организиране на баскетболни мероприятия! В случая част от екипа на НАЛБ съдейства за провеждането на ученически мачове. Въпреки изключително натоварения ни график няма да спрем да помагаме и да участваме във всякакви събития и мероприятия, на които сме поканени и в които виждаме смисъл за развитието и популяризирането на любимата ни игра.

От Националната аматьорска лига по баскетбол продължаваме с пълната си подкрепа към българския спорт!

НАЛБ съвместно с Армада с инициатива в подкрепа на Мартин Сечков

НАЛБ подкрепя мечтата на момичетата на 35. СЕУ „Добри Войников“

От Националната аматьорска лига по баскетбол продължаваме с пълната си подкрепа към българския спорт! От НАЛБ се радваме, че можем да допринасяме за развитието и популяризирането на любимата игра. С удоволствие подкрепяме дейностите на The Anglo-American School of Sofia още от създаването на НАЛБ през 2011 година. С удоволствие ще продължим да го правим и занапред.

От Националната аматьорска лига по баскетбол се радваме, че можем да допринасяме за развитието и популяризирането на любимата игра. Докато имаме и най-малки възможности няма да се откажем от благотворителната си дейност. В случая се погрижихме за част от екипировката на момичетата от 35. СЕУ „Добри Войников“, които вярваме, че ще успеят да представляват България на световното първенство в Китай през тази година.

НАЛБ със зов за помощ за Илия Станков

От Националната аматьорска лига по баскетбол продължаваме с пълната си подкрепа към българския спорт! От НАЛБ се радваме, че можем да допринасяме за развитието и популяризирането на любимата игра.

От Националната аматьорска лига по баскетбол се радваме, че можем да допринасяме за развитието и популяризирането на любимата игра. Докато имаме и най-малки възможности няма да се откажем от благотворителната си дейност.

За нас е чест!

Защото обичаме това, което правим!

От любов към играта!

НАЛБ