БНР: Еврика! Успешни българи: Мартин Механджиев

1181

На 22.04.2019 година в ефира на програма „Христо Ботев“ по Българското национално радио беше излъчен пореден епизод от рубриката “Еврика! Успешни българи!”.

Рубриката има за цел да запознае своите слушатели с млади и успешни българи, които се открояват и имат голям принос към обществото.

Гост в предаването беше председателят на Националната аматьорска лига по баскетбол Мартин Механджиев. Един от поводите за гостуването му е поредното признание, което получи – отличие в конкурса за най-добър млад мениджър у нас, за което може да прочетете повече ТУК.

Интервюто с Мартин Механджиев е на Цвета Николова от БНР, а ТУК ще откриете и целия материал:

„Мартин Механджиев е уверен в себе си млад човек.

На 26 години е, а има вече зад гърба си огромен организационен опит. Той е съосновател на Националната аматьорска лига по баскетбол (НАЛБ). За реализирането на този значим и устойчив проект с висок социален ефект и непрекъснатото му развитие и надграждане Мартин беше награден за отлично представяне в конкурса на фондация „Еврика“ за най-добър млад мениджър… Как се е зародила идеята, кое е било водещото чувство в нейната реализация и кой е бил до него в този нелек път – чуйте в звуковия файл.“

Сега на вашето внимание представяме интервюто на Мартин Механджиев за програма „Христо Ботев“ по БНР:

Отново изказваме специални благодарности на Българското национално радио за вниманието към НАЛБ и интервюто с Мартин Механджиев!