Булатса приема името Флай-Бай

975

Във връзка със стартиращото утре първенство на НАЛБ за сезон 2020/2021 бихме искали да обявим, че отборът на Булатса ще участва с ново име и нова емблема в първенството на НАЛБ за сезон 2020/2021.

Преди няколко дни ръководството на Булатса се свърза с НАЛБ, като за съжаление от отбора ни уведомиха, че отново имат забрана да участват в спортни състезания – в продължение на комуникацията ни с г-н Георги Пеев (генерален директор на ДП РВД), която може да откриете ТУК. Въпреки огромното желание на представителите на Булатса да продължат активното си участие в НАЛБ, като сериозни и отговорни професионалисти те нямат тази възможност. За щастие и благодарение на усилията на ръководството на отбора, тимът ще може да продължи участието си в НАЛБ, но вследствие на забраната служители на ДП РВД да участват в спортни мероприятия на този етап, е необходимо преименуване на отбора на Булатса. Въпреки че срокът това да се случи е изтекъл от ръководството на НАЛБ бе взето решение да бъде направено изключение, като отборът на Булатса ще носи името Флай-Бай в първенството на НАЛБ за сезон 2020/2021. Съвсем скоро ще бъде готова и новата емблема на тима.

Използваме възможността да благодарим на представителите и най-вече на ръководството на Булатса (и вече на Флай-Бай), че направиха всичко възможно отборът да се запази, да не се налагат промени по програма, формат и т.н., а в същото време всички служители на компанията да запазят надежда, че все пак ще могат да се състезават в НАЛБ през сезон 2020/2021! Напълно осъзнаваме, че вследствие на всичко описано дотук за всички беше най-лесно да не се полагат извънредни усилия, като именно затова сме и изключително щастливи, че тези, които са част от обществото на НАЛБ са отговорни както към себе си, така и към всички останали членове на организацията.

Надяваме се и служителите на компанията да могат да се включат активно в НАЛБ максимално скоро, като се радваме, че отборът на Флай-Бай разполага с достатъчно състезатели, които не са професионално ангажирани в ДП РВД и за тях няма да представлява проблем да изнесат тежестта на мачовете до момента, в който служителите на Булатса получат разрешение отново да спортуват организирано.

Защото обичаме това, което правим!

От любов към играта!

НАЛБ

Редакция (29.09.2020 година, 16:00 часа): Емблемата на Флай-Бай вече е готова и е налична в сайта на НАЛБ.